Artificial Language Online Quiz


Advertisements

Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Artificial Language. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Study the following information carefully and answer the question given below. Here are some of the words translated from an artificial language.

If Crenchfos means wild thing

Crencfqulo means wild boar

Haakhfos means rude thing

Q 1 - Which word could mean Australian boar?

A - Asatfqulo

B - Haakgtafg

C - Crencfdg

D - Dukegshy

Answer : A

Explanation

Option A is the probable answer because others are either assigned or unable to represent the meaning of the words.

Study the following information carefully and answer the question given below. Here are some of the words translated from an artificial language.

If retsetarm means your original

Retsetfrgh means your trousers

Frghbunty means trousers across

Armstrow means original video

Q 2 - Which word means trousers?

A - Strow

B - Bunty

C - Frgh

D - Arm

Answer : C

Explanation

By comparing second and third sentences, we can get the answer.

Study the following information carefully and answer the question given below. Here are some of the words translated from an artificial language.

If astonbar means august month

Barstul means month winter

Rigaston means boston august

Stulaston means winter august

Q 3 - Which word means august?

A - Rig

B - Stul

C - Bar

D - Aston

Answer : D

Explanation

By comparing first and fourth sentences, we can get the answer.

Study the following information carefully and answer the question given below. Here are some of the words translated from an artificial language.

If klaplac means filmy holiday

Placrick means holiday beach

Rickrum means beach perform

Rumkla means perform filmy

Q 4 - Which word could mean perform athletics?

A - Plackla

B - Rumstrow

C - Rickkyut

D - kla

Answer : B

Explanation

Except B others are not possible because either they are not correct or not assigned to any word.

Study the following information carefully and answer the question given below. Here are some of the words translated from an artificial language.

If rasphun means breaking dawn

Ribpute means throw away

Putehun means away dawn

Garrrasp means window breaking

Q 5 - Which word means away?

A - Hun

B - Pute

C - Rib

D - Rasp

Answer : B

Explanation

By comparing second and third sentences, we can get the answer.

In a certain code language some sentences are written.

Na ptch kl = need for insurance index

Kl sazopt = insurance index in india

Chzopt me= india need insurance parameter

Q 6 - What is the code for index parameter?

A - Kl me

B - Hjku

C - Sa zo

D - Ptna

Answer : A

Explanation

The codes of index and parameter can be evaluated from all the three sentences.

Study the following information carefully and answer the question given below. Here are some of the words translated from an artificial language.

If retsetarm means your original

Retsetfrgh means your trousers

Frghbunty means trousers across

Armstrow means original video

Q 7 - Which word may represent the meaning of beautiful trousers?

A - Buntyglew

B - Grundfrgh

C - Retsettruk

D - Dersstrow

Answer : B

Explanation

Option B is the probable answer because others are either assigned or unable to represent the meaning of the words mentioned in the question.

Study the following information carefully and answer the question given below. Here are some of the words translated from an artificial language.

If clinkbow means status update

Kbowbrut means update profile

Bangclin means indian status

Brutbang means profile indian

Q 8 - Which word may represent the meaning of Indian soldiers?

A - brutclin

B - clinbang

C - bruskbow

D - bangshut

Answer : D

Explanation

Option D is the probable answer because others are either assigned or unable to represent the meaning of the words mentioned in the question.

Study the following information carefully and answer the question given below. Here are some of the words translated from an artificial language.

If astonbar means august month

Barstul means month winter

Rigaston means boston august

Stulaston means winter august

Q 9 - Which word may represent the meaning of summer month?

A - Barstul

B - Rezmbar

C - Stulaston

D - Regaston

Answer : B

Explanation

Option B is the probable answer because others are either assigned or unable to represent the meaning of the words mentioned in the question.

Study the following information carefully and answer the question given below. Here are some of the words translated from an artificial language.

If clusplen means blood circle

Plenmush means circle round

Resinade means bone flesh

Nadeplen means flesh circle

Q 10 - Which word may represent the meaning of bone marrow?

A - resigreed

B - nadeclus

C - plenmush

D - mushplen

Answer : A

Explanation

Option A is the probable answer because others are either assigned or unable to represent the meaning of the words mentioned in the question.

reasoning_artificial_language.htm
Advertisements