Whole Number Division 3-digit by 2-digit, No Remainder Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Whole Number Division: 3-digit by 2-digit, No Remainder. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Divide 224 ÷ 32

A - 5

B - 6

C - 7

D - 8

Answer : C

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 2 - Divide 261 ÷ 29

A - 6

B - 7

C - 8

D - 9

Answer : D

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 3 - Divide 248 ÷ 31

A - 6

B - 7

C - 8

D - 9

Answer : C

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 4 - Divide 301 ÷ 43

A - 6

B - 7

C - 8

D - 9

Answer : B

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 5 - Divide 222 ÷ 37

A - 6

B - 7

C - 8

D - 9

Answer : A

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 6 - Divide 312 ÷ 39

A - 5

B - 6

C - 7

D - 8

Answer : D

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 7 - Divide 456 ÷ 57

A - 6

B - 7

C - 8

D - 9

Answer : C

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 8 - Divide 477 ÷ 53

A - 6

B - 7

C - 8

D - 9

Answer : D

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 9 - Divide 427 ÷ 61

A - 5

B - 6

C - 7

D - 8

Answer : C

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 10 - Divide 342 ÷ 57

A - 6

B - 7

C - 8

D - 9

Answer : A

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

whole_number_division_3digit_by_2digit.htm

Advertisements
E-Books Store