Multiplication of a Single Digit Number With Large Numbers Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Multiplication of a Single Digit Number With Large Numbers. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Multiply the numbers

2 4 6 3
x 5

A - 12205

B - 12215

C - 12305

D - 12315

Answer : D

Explanation

2 3 1
2 4 6 3
x 5
1 2 3 1 5

Q 2 - Multiply the numbers

3 4 6 5
x 4

A - 13840

B - 13850

C - 13860

D - 13960

Answer : C

Explanation

1 2 2
3 4 6 5
x 4
1 3 8 6 0

Q 3 - Multiply the Numbers

2 3 7 4
x 6

A - 14244

B - 14254

C - 14264

D - 14284

Answer : A

Explanation

2 4 2
2 3 7 4
x 6
1 4 2 4 4

Q 4 - Multiply the numbers

4 3 2 5
x 7

A - 30175

B - 30275

C - 31275

D - 31375

Answer : B

Explanation

2 1 3
4 3 2 5
x 7
3 0 2 7 5

Q 5 - Multiply the numbers

1 8 9 6
x 8

A - 14168

B - 15008

C - 15068

D - 15168

Answer : D

Explanation

7 7 4
1 8 9 6
x 8
1 5 1 6 8

Q 6 - Multiply the numbers

4 6 8 4
x 5

A - 22420

B - 23402

C - 23420

D - 23520

Answer : C

Explanation

3 4 2
4 6 8 4
x 5
2 3 4 2 0

Q 7 - Multiply the numbers

5 4 6 7
x 6

A - 32702

B - 32802

C - 32902

D - 32920

Answer : B

Explanation

2 4 4
5 4 6 7
x 6
3 2 8 0 2

Q 8 - Multiply the numbers

2 7 8 3
x 7

A - 19481

B - 19482

C - 19581

D - 19681

Answer : A

Explanation

5 5 2
2 7 8 3
x 7
1 9 4 8 1

Q 9 - Multiply the numbers

3 6 9 8
x 8

A - 29364

B - 29464

C - 29564

D - 29584

Answer : D

Explanation

5 7 6
3 6 9 8
x 8
2 9 5 8 4

Q 10 - Multiply the numbers

5 6 9 8
x 7

A - 39786

B - 39876

C - 39886

D - 39986

Answer : C

Explanation

4 6 5
5 6 9 8
x 7
3 9 8 8 6

multiplication_of_single_digit_number_with_large_numbers.htm

Advertisements