Single Digit Multiplication Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Single Digit Multiplication. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Multiply 9 × 2

A - 9

B - 18

C - 27

D - 81

Answer : B

Explanation

From multiplication table or multiplication facts

9 × 2 = 18

Q 2 - Multiply 3 × 9

A - 12

B - 18

C - 27

D - 36

Answer : C

Explanation

From multiplication table or multiplication facts

3 × 9 = 27

Q 3 - Multiply 5 × 4

A - 20

B - 25

C - 30

D - 40

Answer : A

Explanation

From multiplication table or multiplication facts

5 × 4 = 20

Q 4 - Multiply 9 × 7

A - 36

B - 45

C - 54

D - 63

Answer : D

Explanation

From multiplication table or multiplication facts

9 × 7 = 63

Q 5 - Multiply 8 × 5

A - 30

B - 40

C - 45

D - 50

Answer : B

Explanation

From multiplication table or multiplication facts

8 × 5 = 40

Q 6 - Multiply 4 × 9

A - 36

B - 38

C - 40

D - 42

Answer : A

Explanation

From multiplication table or multiplication facts

4 × 9 = 36

Q 7 - Multiply 9 × 8

A - 54

B - 63

C - 72

D - 81

Answer : C

Explanation

From multiplication table or multiplication facts

9 × 8 = 72

Q 8 - Multiply 7 × 8

A - 49

B - 56

C - 63

D - 70

Answer : B

Explanation

From multiplication table or multiplication facts

7 × 8 = 56

Q 9 - Multiply 6 × 6

A - 18

B - 24

C - 30

D - 36

Answer : D

Explanation

From multiplication table or multiplication facts

6 × 6 = 36

Q 10 - Multiply 4 × 6

A - 24

B - 28

C - 30

D - 36

Answer : A

Explanation

From multiplication table or multiplication facts

4 × 6 = 24


single_digit_multiplication.htm

Advertisements