Multiplication of 2-digit Numbers With 2-digit Numbers Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Multiplication of 2-digit Numbers With 2-digit Numbers. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Multiply the numbers

2 4
x 2 2

A - 508

B - 518

C - 528

D - 548

Answer : C

Explanation

2 4
x 2 2
4 8
4 8
5 2 8

Q 2 - Multiply the numbers

3 4
x 2 3

A - 782

B - 788

C - 792

D - 796

Answer : A

Explanation

3 4
x 2 3
1 0 2
6 8
7 8 2

Q 3 - Multiply the numbers

3 5
x 3 2

A - 1100

B - 1110

C - 1120

D - 1140

Answer : C

Explanation

3 5
x 3 2
7 0
1 0 5
1 1 2 0

Q 4 - Multiply the numbers

3 3
x 2 4

A - 762

B - 792

C - 798

D - 892

Answer : B

Explanation

3 3
x 2 4
1 3 2
6 6
7 9 2

Q 5 - Multiply the numbers

5 4
x 3 2

A - 1728

B - 1729

C - 1738

D - 1768

Answer : A

Explanation

5 4
x 3 2
1 0 8
1 6 2
1 7 2 8

Q 6 - Multiply the numbers

4 6
x 3 2

A - 1442

B - 1462

C - 1472

D - 1476

Answer : C

Explanation

4 6
x 3 2
9 2
1 3 8
1 4 7 2

Q 7 - Multiply the numbers

3 4
x 2 3

A - 728

B - 768

C - 780

D - 782

Answer : D

Explanation

3 4
x 2 3
1 0 2
6 8
7 8 2

Q 8 - Multiply the numbers

6 5
x 2 4

A - 1260

B - 1460

C - 1560

D - 1660

Answer : C

Explanation

6 5
x 2 4
2 6 0
1 3 0
1 5 6 0

Q 9 - Multiply the numbers

7 3
x 4 2

A - 3066

B - 3166

C - 3266

D - 3366

Answer : A

Explanation

7 3
x 4 2
1 4 6
2 9 2
3 0 6 6

Q 10 - Multiply the numbers

5 7
x 3 8

A - 2066

B - 2166

C - 2266

D - 2466

Answer : B

Explanation

5 7
x 3 8
4 5 6
1 7 1
2 1 6 6

multiplication_of_2digit_numbers_with_2digit_numbers.htm

Advertisements
E-Books Store