Multiplication of Large Numbers Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Multiplication of Large Numbers. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Multiply the numbers

6 2 4
x 3 2

A - 19768

B - 19868

C - 19968

D - 19978

Answer : C

Explanation

6 2 4
x 3 2
1 2 4 8
1 8 7 2
1 9 9 6 8

Q 2 - Multiply the numbers

4 3 4
x 2 3

A - 9982

B - 9984

C - 9989

D - 9992

Answer : A

Explanation

4 3 4
x 2 3
1 3 0 2
8 6 8
9 9 8 2

Q 3 - Multiply the numbers

5 3 6
x 3 4

A - 18124

B - 18224

C - 18234

D - 18244

Answer : B

Explanation

5 3 6
x 3 4
2 1 4 4
1 6 0 8
1 8 2 2 4

Q 4 - Multiply the numbers

3 7 3
x 4 5

A - 16585

B - 16685

C - 16785

D - 16885

Answer : C

Explanation

3 7 3
x 4 5
1 8 6 5
1 4 9 2
1 6 7 8 5

Q 5 - Multiply the numbers

6 5 3
x 3 7

A - 24161

B - 24261

C - 25161

D - 25181

Answer : A

Explanation

6 5 3
x 3 7
4 5 7 1
1 9 5 9
2 4 1 6 1

Q 6 - Multiply the numbers

3 4 9
x 6 2

A - 21438

B - 21638

C - 21738

D - 21838

Answer : B

Explanation

3 4 9
x 6 2
6 9 8
2 0 9 4
2 1 6 3 8

Q 7 - Multiply the numbers

4 2 8
x 2 6

A - 11024

B - 11028

C - 11128

D - 11228

Answer : C

Explanation

4 2 8
x 2 6
2 5 6 8
8 5 6
1 1 1 2 8

Q 8 - Multiply the numbers

2 8 5
x 2 7

A - 7749

B - 7759

C - 7769

D - 7789

Answer : A

Explanation

2 8 5
x 2 7
2 0 0 9
5 7 4
7 7 4 9

Q 9 - Multiply the numbers

7 2 3
x 4 2

A - 30066

B - 30166

C - 30266

D - 30366

Answer : D

Explanation

7 2 3
x 4 2
1 4 4 6
2 8 9 2
3 0 3 6 6

Q 10 - Multiply the numbers

4 5 7
x 4 8

A - 20926

B - 20936

C - 21936

D - 21946

Answer : C

Explanation

4 5 7
x 4 8
3 6 5 6
1 8 2 8
2 1 9 3 6

multiplication_of_large_numbers.htm

Advertisements