Division Without Carry Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Division Without Carry. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Divide 64 ÷ 2

A - 30

B - 31

C - 32

D - 33

Answer : C

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 2 - Divide 69 ÷ 3

A - 23

B - 24

C - 25

D - 26

Answer : A

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 3 - Divide 86 ÷ 2

A - 42

B - 43

C - 44

D - 45

Answer : B

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 4 - Divide 96 ÷ 3

A - 28

B - 30

C - 31

D - 32

Answer : D

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 5 - Divide 82 ÷ 2

A - 40

B - 41

C - 42

D - 43

Answer : B

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 6 - Divide 246 ÷ 2

A - 123

B - 124

C - 132

D - 142

Answer : A

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 7 - Divide 486 ÷ 2

A - 224

B - 234

C - 243

D - 223

Answer : C

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 8 - Divide 688 ÷ 2

A - 322

B - 344

C - 366

D - 388

Answer : B

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 9 - Divide 693 ÷ 3

A - 131

B - 211

C - 221

D - 231

Answer : D

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 10 - Divide 448 ÷ 4

A - 112

B - 121

C - 212

D - 221

Answer : A

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

division_without_carry.htm

Advertisements