Division With Trailing Zeros Problem Type 1 Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Division With Trailing Zeros Problem Type 1. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Divide 1200 ÷ 4

A - 200

B - 300

C - 400

D - 500

Answer : B

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 2 - Divide 1500 ÷ 3

A - 300

B - 350

C - 400

D - 500

Answer : D

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 3 - Divide 1600 ÷ 8

A - 200

B - 300

C - 400

D - 500

Answer : A

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 4 - Divide 1800 ÷ 6

A - 200

B - 300

C - 400

D - 500

Answer : B

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 5 - Divide 1400 ÷ 7

A - 200

B - 300

C - 400

D - 500

Answer : A

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 6 - Divide 300 ÷ 6

A - 30

B - 40

C - 50

D - 60

Answer : C

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 7 - Divide 800 ÷ 5

A - 150

B - 160

C - 180

D - 190

Answer : B

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 8 - Divide 700 ÷ 5

A - 125

B - 130

C - 135

D - 140

Answer : D

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 9 - Divide 900 ÷ 6

A - 150

B - 160

C - 170

D - 180

Answer : A

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 10 - Divide 900 ÷ 5

A - 150

B - 160

C - 170

D - 180

Answer : D

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

division_with_trailing_zeros_problem_type1.htm

Advertisements