Division With Carry Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Division With Carry. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Divide 54 ÷ 2

A - 26

B - 27

C - 28

D - 29

Answer : B

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 2 - Divide 78 ÷ 3

A - 23

B - 24

C - 25

D - 26

Answer : D

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 3 - Divide 76 ÷ 2

A - 32

B - 35

C - 38

D - 39

Answer : C

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 4 - Divide 84 ÷ 3

A - 28

B - 30

C - 31

D - 32

Answer : A

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 5 - Divide 92 ÷ 4

A - 22

B - 23

C - 24

D - 25

Answer : B

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 6 - Divide 346 ÷ 2

A - 153

B - 163

C - 173

D - 175

Answer : C

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 7 - Divide 495 ÷ 3

A - 161

B - 162

C - 163

D - 165

Answer : D

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 8 - Divide 786 ÷ 2

A - 393

B - 394

C - 395

D - 396

Answer : A

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 9 - Divide 692 ÷ 4

A - 163

B - 172

C - 173

D - 183

Answer : C

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 10 - Divide 548 ÷ 4

A - 127

B - 137

C - 139

D - 141

Answer : B

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

division_with_carry.htm

Advertisements