Multiplication With Carry Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Multiplication With Carry. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Multiply the numbers

3 4
x 3

A - 99

B - 101

C - 102

D - 104

Answer : C

Explanation

1
3 4
x 3
1 0 2

Q 2 - Multiply the numbers

4 3
x 4

A - 47

B - 152

C - 162

D - 172

Answer : D

Explanation

1
4 3
x 4
1 7 2

Q 3 - Multiply the numbers

2 4
x 5

A - 96

B - 112

C - 120

D - 124

Answer : C

Explanation

2
2 4
x 5
1 2 0

Q 4 - Multiply the numbers

3 5
x 2

A - 70

B - 72

C - 75

D - 105

Answer : A

Explanation

1
3 5
x 2
7 0

Q 5 - Multiply the numbers

4 5
x 3

A - 115

B - 125

C - 135

D - 145

Answer : C

Explanation

1
4 5
x 3
1 3 5

Q 6 - Multiply the numbers

3 6
x 2

A - 70

B - 72

C - 84

D - 88

Answer : B

Explanation

1
3 6
x 2
7 2

Q 7 - Multiply the numbers

5 6
x 3

A - 128

B - 148

C - 158

D - 168

Answer : D

Explanation

1
5 6
x 3
1 6 8

Q 8 - Multiply the numbers

4 9
x 3

A - 147

B - 148

C - 149

D - 150

Answer : A

Explanation

2
4 9
x 3
1 4 7

Q 9 - Multiply the numbers

6 5
x 4

A - 240

B - 260

C - 280

D - 290

Answer : B

Explanation

2
6 5
x 4
2 6 0

Q 10 - Multiply the numbers

2 8
x 6

A - 144

B - 162

C - 164

D - 168

Answer : D

Explanation

4
2 8
x 6
1 6 8

multiplication_with_carry.htm

Advertisements