Whole Number Division 2-digit by 2-digit, No Remainder Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Whole Number Division 2-digit by 2-digit, No Remainder. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Divide 60 ÷ 12

A - 0.5

B - 5

C - 6

D - 50

Answer : B

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 2 - Divide 78 ÷ 13

A - 4

B - 5

C - 6

D - 7

Answer : C

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 3 - Divide 84 ÷ 14

A - 3

B - 4

C - 5

D - 6

Answer : D

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 4 - Divide 91 ÷ 13

A - 6

B - 7

C - 8

D - 9

Answer : B

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 5 - Divide 96 ÷ 16

A - 4

B - 5

C - 6

D - 7

Answer : C

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 6 - Divide 48 ÷ 16

A - 3

B - 4

C - 5

D - 6

Answer : A

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 7 - Divide 65 ÷ 13

A - 2

B - 3

C - 4

D - 5

Answer : D

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 8 - Divide 64 ÷ 16

A - 3

B - 4

C - 5

D - 6

Answer : B

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 9 - Divide 57 ÷ 19

A - 3

B - 4

C - 5

D - 6

Answer : A

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

Q 10 - Divide 70 ÷ 14

A - 3

B - 4

C - 5

D - 6

Answer : C

Explanation

Multiply and Divide Whole Numbers

whole_number_division_2digit_by_2digit.htm

Advertisements
E-Books Store