SAP Webi Mock Test


Advertisements

This section presents you various set of Mock Tests related to SAP Webi. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP Webi Mock Test II

Q 1 - Which Object is retrieved from the Input File Repository Server when you refresh a Web Intelligence document?

A - Universe

B - BEx

C - Publication

D - Hyperlink

E - Analysis View

Answer : A

Q 2 - Which of the following server is used to view a WebI document, once it is processed by Webi server?

A - Adaptive Job Server

B - Adaptive Processing Server

C - Web Application server

D - Repository Server

Answer : C

Answer : C

Explanation

Query filters are used to limit the rows returned in a WebI document. Query filters allow you to hide the data that you don’t want to show to specific people and also limit the size of .wid document. When you run a query, it only returns the rows that meet the query filter definition.

Q 4 - Which of the following is not an Operand in a query filter in query panel?

A - LOV’s

B - Prompt

C - Constant

D - Variable

E - Result from Other Query

Answer : D

Explanation

Object (On which filter is applied), Operator (You can use various comparison operators) Operand.

You can select from the list of Operands −

  • Constant
  • List of Values (LOV’s)
  • Prompt
  • Universe Object
  • Result from Other Query

Q 5 - Which of the following is not a type of query filter in query panel?

A - Predefined Filters

B - Custom Filters

C - Quick Filters

D - Report Filters

E - Prompts

Answer : D

Explanation

Types of Query Filters −

Below query filters are normally used −

  • Predefined Filters
  • Custom Filters
  • Quick Filters
  • Prompts

Q 6 - Which of the following tool is used to manage user rights in BO repository?

A - IDT

B - CMS

C - CMC

D - Adaptive Server

E - Web Intelligence Server

Answer : C

Explanation

Users are normally created by Business Objects Administrator. CMC is used to create user profiles to login to BO tools.

Answer : D

Explanation

A hierarchy represents parent child relationship in Universe. It allows you to drill up or drill down in the report to next level.

Example

Geography hierarchy contains Country, State and City.

Time hierarchy contains Year, Quarter, Month and Week.

Using member selector in defining hierarchy, you can define which member appear in the result set. In hierarchical data sources hierarchies are associated with a dimension.

Q 8 - When setting up the query properties, which of the following data source doesn’t support retrieving duplicate rows?

A - Relational .unx

B - OLAP

C - BEX

D - All of the above

Answer : C

Q 9 - Which of the following can be used to create subqueries?

A - Query Panel

B - Data Panel

C - Tool Panel

D - Report Panel

Answer : A

Q 11 - While creating a Webi document, how many blocks can be used?

A - 1

B - 2

C - 3

D - 4

E - No limit

Answer : E

Q 12 - Which of the following represent a calculation Context?

A - Logical

B - Conditional

C - Input

D - Operator

Answer : C

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 A
2 C
3 C
4 D
5 D
6 C
7 D
8 C
9 A
10 B
11 E
12 C
sap_webi_questions_answers.htm
Advertisements