SAP SD Mock Test


Advertisements

This section presents you various set of Mock Tests related to SAP SD. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP SD Mock Test III

Q 1 - Which of the following predefined condition type is used in SAP system for price group discount?

A - K004

B - K005

C - K007

D - K020

Answer : D

Q 2 - In SAP Sales and Distribution, how many divisions can be maintained for a material?

A - 1

B - 2

C - 3

D - 4

Answer : A

Explanation

Q 3 - In SAP Sales document, it is possible to vary transaction currency in header level and item level?

A - True

B - False

Answer : A

Q 4 - Which of the following is responsible for type of shipping, transport means and shipping material?

A - Sales Organization

B - Shipping condition

C - Shipping Point

D - Transportation management

Answer : C

Q 5 - In SAP system, when customer master is changed, these changes are reflected in which of the following fields?

A - Yes, all the fields to existing orders

B - Yes but only address is copied to existing orders

C - Changes only application to new orders

D - None of these

Answer : B

Answer : A

Explanation

A scheduling agreement is defined as an external agreement with the customer and having details of quantity of goods and delivery dates. This information is mentioned as schedule lines In a standard system, Schedule lines can be created with the scheduling agreement or you can also create these at later stage.

Q 9 - In which of the sales order type, customer place an order, pick up the order and pay for the goods?

A - Cash Sales

B - Rush Order

C - Scheduling Agreement

D - All of the above

Answer : A

Q 10 - Post Good Issue PGI is last step in delivery processing and in this goods ownership is moved to the customer and stock is updated as per delivery?

A - True

B - False

Answer : A

Answer : B

Q 12 - Which of the following is a type of Picking in SAP Warehouse management?

A - Picking of goods individually

B - Picking as per defined intervals

C - Automatic Picking in SAP SD module

D - All of the above

Answer : D

Explanation

Picking of goods is done in SAP warehouse management system and is done via transfer order. Transfer order is for picking list and to withdraw the goods from the stock.

There are three types of Picking −

  • Picking of goods individually
  • Picking as per defined intervals
  • Automatic Picking in SAP SD module

Q 13 - A customer buys the product from 2 company codes belongs to a group. How many customer numbers are required?

A - 4

B - 3

C - 2

D - 1

Answer : D

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 D
2 A
3 A
4 C
5 B
6 D
7 B
8 A
9 A
10 A
11 B
12 D
13 D
sap_sd_questions_answers.htm
Advertisements