SAP SD Mock Test


Advertisements

This section presents you various set of Mock Tests related to SAP SD. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP SD Mock Test II

Q 1 - An Inquiry is a legal document and is used to record the information about delivery or services from customers?

A - True

B - False

Answer : B

Q 2 - Which of the following module provides an option of creating email list for the customer and directly sending mails for new leads?

A - Sales Support

B - Billing Related

C - Inquiry

D - Sales Order

E - Quotation Management

Answer : A

Explanation

Sales support is one of the key component in Sales and Distribution SD module. It is also called computer Aided Selling SD-CAS.

This module helps organizations to create new sales, tracking of existing sales, and performance and eventually help in improving marketing and sales in an organization.

SAP SD Sales support module provides an option of creating email list for the customer and directly sending mails for new leads.

Q 3 - Which of the following Transaction code is used to create Quotation in SAP SD module?

A - VC01

B - VC05

C - VA21

D - VA11

Answer : C

Explanation

Logistics → Sales and Distribution → Sales → Quotation → Create

T-Code VA21

Q 4 - In Sales order, a Sales documents can be a single document or can be part series of interrelated documents?

A - True

B - False

Answer : A

Q 5 - Which of the following is a Sales document types in Sales Order processing?

A - Credit Memo

B - Debit Memo

C - Standard Order

D - delivery Returns

E - All of the above

Answer : E

Q 6 - When a material is created for Plant A, how can you define same material for Plant B?

A - MM01, creating the material

B - MM01, Extending the material

C - MM02, Extending the material

D - All of the above

Answer : B

Q 9 - Which of the following control is used for copying from billing doc to billing doc?

A - VTAA

B - VTLA

C - VTFL

D - VTFF

Answer : D

Explanation

VTAA This control is used for copying from sales order to sales order

VTLA This control is used control for copying from sales order to delivery

VTFL This control is used control for copying from delivery to billing doc

VTFF This control is used control for copying from billing doc to billing doc

VTAF This control is used control for copying from billing doc to sales order

VTFA This control is used control for copying from sales order to billing doc

Q 10 - Which of the following can be used to avoid Purchase Order duplication?

A - Using Copy Control

B - Incompletion Procedure

C - Check PO number field

D - All of the above

Answer : C

Q 11 - Which of the following reference status in the copied item tells that an item has not been copied?

A - Not Relevant

B - Not Referenced

C - Partially referenced

D - Fully referenced

Answer : B

Explanation

Below status can be possible for an item −

Not relevant − it tells if an item is not relevant for copying

Not referenced − it tells an item has not been copied.

Partially referenced − it tell if an item quantity was is fully copied.

Fully referenced − It tells if an entire item quantity has been copied or not and an item cannot be referenced further

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 B
2 A
3 C
4 A
5 E
6 B
7 C
8 C
9 D
10 C
11 B
12 B
sap_sd_questions_answers.htm
Advertisements