SAP CRM Online Quiz


Advertisements


Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP CRM. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Which of the following is a submodule in SAP Customer Relationship Management CRM?

A - SAP CRM Sales

B - SAM CRM Marketing

C - SAP CRM Analytics

D - SAP CRM Service

E - All of the above

Answer : E

Explanation

SAP CRM includes following sub modules that support key functions of Customer Relationship Management −

  • SAP CRM Sales
  • SAM CRM Marketing
  • SAP CRM Analytics
  • SAP CRM Service
  • SAP CRM Web Channel (E Marketing, CRM Mobile, etc.)
  • SAP CRM Interaction Center IC
  • SAP Hybris

Q 2 - In SAP CRM Web Client, which of the following area involves where changes happen with user actions and where user works?

A - Navigation bar

B - Header Area

C - Work Area

D - All of the above

Answer : C

Explanation

The entire frame in UI WebClient is known as Navigation bar. You can navigate to different pages in Navigation bar.

Header area is at the top and contains system links, work area title, saved searches, history, etc.

Work area is place where changes happen with user actions and where user works. Work area contains work center groups, overview pages, email inbox, etc.

Q 3 - In Web UI Configuration tool, you can use reset to Default option to set the property value back to the default value of the application?

A - True

B - False

Answer : B

Answer : E

Explanation

Employee can create activities like appointments or interaction details to document all their interactions with the customer.

They can create tasks that helps to manage their workload.

They can access the fact sheet for valuable information about accounts.

They can monitor activities using the worklist and search facilities.

They can create activities from campaign response recording in CRM Marketing.

They can view appointments and activities in the calendar.

Q 5 - Which of the following application can be used to check the campaign a specific target group is using in CRM?

A - Customer Account Information

B - Marketing Contact Summary

C - Segment Builder

D - All of the above

Answer : B

Q 7 - Which of the following can be used to improve the visibility of all marketing and promotional activities and increase coordination between teams for market campaigns?

A - Marketing Calendar

B - Marketing Plan

C - Marketing Elements

D - None of these

Answer : A

Explanation

A Marketing calendar is known as integrated tool to manage information about marketing activities within a defined time period. You can create new activities, change or display existing activities directly from the calendar.

A Marketing calendar is suitable for all type of marketing roles if you are a marketing professional involved in product campaign or a trade fair promotion manager, you can use market calendar to improve the visibility of all marketing and promotional activities and increase coordination between teams for market campaigns.

Q 8 - Service Requests are available in CRM 7.0 and are introduced to provide functionality in service tickets?

A - True

B - False

Answer : A

Explanation

Service Ticket was introduced in CRM 4.0 and was variant of IC interaction Center service order business transaction. Service Requests are available in CRM 7.0 and are introduced to provide functionality in service tickets.

Q 9 - Which of the following return is performed for the articles which are marked as non-returnable?

A - Surplus Return

B - Recall Return

C - Rapid Return

D - Standard Return

Answer : C

Q 10 - Which of the following can be used to calculate cost for business transactions related to service orders, sales, quotations and product campaigns using discount, taxes, surcharge, etc?

A - Pricing

B - Taxes

C - Billing

D - Warranty

Answer : A

Explanation

Pricing is used to calculate prices and cost for customers and vendors. Pricing calculates price and cost for business transactions related to service orders, sales, quotations and product campaigns. Different kind of conditions can be defined on pricing like discount, taxes, surcharge, etc. System uses condition technique to determine pricing information for business transactions.


sap_crm_questions_answers.htm

Advertisements