SAP Solman Mock Test


Advertisements

This section presents you various set of Mock Tests related to SAP Solman. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP Solman Mock Test III

Q 1 - In SAP Solman Technical Administration, which of the following option provides central access to administrative task?

A - Task Inbox

B - Work Mode Management

C - MDM Administration

D - IT Calendar

Answer : A

Q 2 - To plan work mode, which of the following tab you should access in SAP Solution Manager?

A - Job Management

B - Solution Documentation Assistant

C - System Administration

D - Technical Administration

Answer : D

Explanation

To Plan a Work mode, you have to navigate Technical Administration Work Center.

Select Work Mode Management → Type Selection area, select a component type.

Q 3 - You can plan only peak business hours, non-peak business hours, or non-business hours for an EEM robot?

A - True

B - False

Answer : A

Q 4 - Which of the following work center in SAP Solman you should use to access SAP Solman Selfmonitoring alerts and notifications?

A - Technical Administration

B - Solution Manager Administration

C - System Monitoring

D - Implementation/Upgrade

Answer : B

Explanation

You can perform following operations activities in Administration Work Center in SAP Solution Manager −

To monitor large number of alert types, monitoring of applications to identify key problems early on, and alerting infrastructure.

Q 5 - When Solution Manager is initially set up, it transfers complete Landscape from SLD to LMDB in Solution Manager, this also includes the information from Software catalog?

A - True

B - False

Answer : A

Q 6 - Guided procedures Authoring in Solution Manager can be used to achieve following activities?

A - To perform complex processes.

B - Business critical processes can be executed with less risk.

C - You can speed up the processes.

D - All of the above

Answer : D

Q 7 - In GPA, which of the following option is used to alert the customers when new content is available and it also propose to import it?

A - Scope

B - Content Delivery

C - Application Area

D - Search Attribute

Answer : B

Explanation

Content Delivery Pane

This option can be used to alert the customers when new content is available and it also propose to import it.

Answer : D

Explanation

GPA Content Delivery

This tool is used to raise alerts incase when new content is available. Customer is notified about new content at two places. First is when GP is opened and customer executes a guided procedure, he will see a message informing him that new GP content is available.

Second option is when GP Browser is opened, a message is displayed that Content Delivery area shows current status of GP content.

Q 9 - In SAP Solution Manager, using template management you can create templates for blueprint documents, business scenarios, and configuration and they are specific to projects and solutions?

A - True

B - False

Answer : B

Explanation

In SAP Solution Manager, using template management you can create templates at global level – for blueprint documents, business scenarios, and configuration and they can be distributed. The templates can be reused in other projects and solutions.

Q 10 - To release the templates for projects, which of the following option you should enable?

A - Global Rollout Functionality is Active

B - Change Visibility

C - Global Attribute

D - Scenario Name

Answer : B

Q 11 - In SAP Solman Test Management Work Center, which of the following option is used to ensure how business processes will respond after changes?

A - TBOM Worklist

B - BP Change Analyzer

C - Tester Worklist

D - Test Repository

Answer : B

Explanation

BP Change Analyzer, to analyze changes to system. You can use this to ensure how business processes will respond after changes.

Q 12 - Which of the following Transaction code is used for Business Blueprint in SAP Solution Manager?

A - Solar01

B - Solar03

C - Solar05

D - None of the above

Answer : A

Q 13 - In SAP Solution Manager, you can use IT Task Management to manage objects- Technical system, databases by Operations team, which of the following Work Center is used for Task Management?

A - System Monitoring

B - Technical Monitoring

C - Technical Administration

D - Set Up

Answer : C

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 A
2 D
3 A
4 B
5 A
6 D
7 B
8 D
9 B
10 B
11 B
12 A
13 C
sap_solman_questions_answers.htm
Advertisements