SAP CRM Mock Test


Advertisements


This section presents you various set of Mock Tests related to SAP CRM. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP CRM Mock Test I

Q 1 - Which of the following is a submodule in SAP Customer Relationship Management CRM?

A - SAP CRM Sales

B - SAM CRM Marketing

C - SAP CRM Analytics

D - SAP CRM Service

E - All of the above

Answer : E

Explanation

SAP CRM includes following sub modules that support key functions of Customer Relationship Management −

  • SAP CRM Sales
  • SAM CRM Marketing
  • SAP CRM Analytics
  • SAP CRM Service
  • SAP CRM Web Channel (E Marketing, CRM Mobile, etc.)
  • SAP CRM Interaction Center IC
  • SAP Hybris

Q 2 - Which of the following is known as part of SAP On Demand solution?

A - Sybase

B - SAP MDM

C - Sales on demand

D - All of the above

Answer : C

Q 3 - With acquisition of Hybris, SAP CRM Web Channel is no longer in use and all the companies that has CRM Web Channel WCEM license, SAP recommends to use SAP Hybris to manage E-Commerce and Marketing needs?

A - True

B - False

Answer : A

Q 4 - In SAP CRM, which of the following component contains Adapter and CRM Middleware to communicate with hand held devices?

A - SAP CRM Server

B - SAP Enterprise Portal

C - SAP Mobile Clients

D - Handheld devices

Answer : A

Explanation

SAP CRM server which has sub components like −

  • CRM Enterprise Functions
  • CRM Middleware
  • Adapters to communicate with hand held devices and internet

Q 5 - Which of the following is the latest SAP CRM version?

A - CRM 9.0

B - CRM 7.0(EHP2)

C - CRM 2012

D - CRM Enterprise

Answer : B

Q 8 - Which of the following T-code is used to access Customer Interaction Center in SAP Easy access?

A - CIC0

B - COMMPR01

C - CRM_UI

D - None of these

Answer : A

Q 9 - In SAP CRM Web Client, which of the following area involves where changes happen with user actions and where user works?

A - Navigation bar

B - Header Area

C - Work Area

D - All of the above

Answer : C

Explanation

The entire frame in UI WebClient is known as Navigation bar. You can navigate to different pages in Navigation bar.

Header area is at the top and contains system links, work area title, saved searches, history, etc.

Work area is place where changes happen with user actions and where user works. Work area contains work center groups, overview pages, email inbox, etc.

Q 10 - Which of the following functions are supported using CRM 7.0 Web Channel?

A - E-Commerce

B - E-Selling

C - Direct Sales

D - Online Shopping

Answer : A

Q 11 - In SAP CRM Web Client Work Area, where do you navigate to to display alerts, business transactions and alerts that are assigned or pending to user?

A - Home

B - Work List

C - Email inbox and calendar

D - Header

Answer : B

Explanation

Work list

This is used to display alerts, business transactions and alerts that are assigned or pending to user through which you are logged in. It allows you to navigate to different transactions and applications using work list.

Q 12 - In SAP CRM, which of the following areas are focused using CRM business by design?

A - Internet Sales

B - Partner Channel Management

C - Online and E-commerce sales

D - Customer Contact Management

Answer : D

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 E
2 C
3 A
4 A
5 B
6 C
7 D
8 A
9 C
10 A
11 B
12 D

sap_crm_questions_answers.htm

Advertisements
E-Books Store