SAP C4C Mock Test


Advertisements

This section presents you various set of Mock Tests related to SAP C4C. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP C4C Mock Test I

Q 2 - Which of the following is/are component of SAP C4C?

A - Cloud for Sales

B - Cloud for Marketing

C - Cloud for Social Engagement

D - All of the above

Answer : D

Answer : B

Explanation

SAP C4C connecters are available for popular middleware like in the market for integration- Dell Boomi for cloud integration, Informatica, MuleSoft for application integration etc.

Q 5 - Which of the following is not a benefit of SAP Cloud for Customer Solution?

A - Vendor based Solution Management

B - Cheaper Solution

C - Capital Expenditure

D - License and users as per demand

Answer : C

Explanation

Cloud for Customer On Premise
Business Model Operational Expenditure Capital Expenditure

Q 6 - SAP C4C customers can also go for edition, which allows them to subscribe for a tenant with no other customer on it. It is called-

A - Public Edition

B - Private Edition

C - Shared Edition

D - Hybrid Edition

Answer : B

Explanation

C4C customers can also go for private purchase edition, which allows them to subscribe for a tenant with no other customer on it.

Q 7 - Which of the following options can be used by SAP C4C Administrator to manage the test and production tenants?

A - Service Control Center → Systems

B - Service Control Center → Overview

C - Service Control Center → User Subscriptions

D - Service Control Center → Administration

Answer : A

Explanation

SAP C4C Administrator can manage the test and production tenants using Service Control Center → Systems

Q 8 - SAP Cloud for Customer can be accessed by end users using which of following user interfaces?

A - HTML5

B - Silverlight

C - Both

Answer : C

Q 10 - The default client is HTML5 but C4C administrators can launch the Silverlight UI from the Adaptation menu to access the configuration relevant work centers?

A - True

B - False

Answer : A

Q 11 - Which of the following Work Center shows the all the updates, all the events like create, assign of ticket, lead, sales order etc.?

A - Application and User Management

B - Business Analytics

C - Feed

D - Business Configuration

Answer : C

Explanation

Feed:

This work center shows the all the updates, all the events like create, assign of ticket, lead, sales order etc.

Q 12 - Which of the following Work Center is responsible to create custom report, design new data source, design key figures, and design KPI?

A - Application and User Management

B - Business Analytics

C - Feed

D - Business Configuration

Answer : B

Explanation

This work center is responsible to create custom report, design new data source, design key figures, and design KPI.

Q 13 - Which of the following Work Center is responsible to create and edit Employee work distribution?

A - Business Partners

B - Service Entitlements

C - Organization Management

D - Business configuration

Answer : C

Q 14 - Which of the following Work Center is responsible to see all the order that we have placed to SAP & can place new order like buying of new user licensees etc.?

A - Organization Management

B - Business configuration

C - Sales

D - Marketing

E - Service Control Center

Answer : E

Explanation

Here we can see all the order that we have placed to SAP & can place new order like buying of new user licensees etc.

We can also view Maintenance Schedule of system like down time etc.

Q 15 - In SAP C4C Project Implementation and Scoping, which of the following phase includes creating users and business roles, defining organization structure and management rules, etc.?

A - Prepare Phase

B - Fine Tuning

C - Data Migration

D - Test

Answer : B

Explanation

Fine tuning:

As per scope of project, this involves performing customization in SAP ECC on premise system to perform configuration and set up your customizing as per project scope. It includes creating users and business roles, defining organization structure and management rules, etc.

Q 16 - Which of the following comes under Scoping element in C4C Project implementation?

A - Marketing

B - Sales

C - Service

D - Administration

E - All of the above

Answer : E

Q 17 - Competitor Information is part of which of the following Scoping element in Project Implementation?

A - Marketing

B - Sales

C - Service

D - Administration

Answer : A

Q 18 - In SAP C4C Implementation, arrange the following steps in correct order:

1. Scoping

2. Implementation Focus

3. Questions

4. Review

5. Country and Type of Business

6. Confirmation

A - 1,2,3,4,5,6

B - 5,2,1,3,4,6

C - 5,1,2,3,4,6

D - 5,3,4,6,1,2

Answer : B

Q 19 - In SAP C4C Project Implementation, which of the following phase you need to select the solution to implement?

A - Scoping

B - Implementation Focus

C - Questions

D - Review

Answer : B

Q 20 - Questioning is a sub step under scoping where you review questions as per your business needs?

A True

B False

Answer : A

Explanation

Questioning

This is a sub step under scoping where you review questions as per your business needs. You have different elements to select and under each category you have questioning information that you have to answer.

Answer : D

Explanation

Go to Launch/Go-Live Tab

The Go Live phase includes the final activities that you must complete to enable your solution to be used productively in your company. Typical activities include preparing and performing cutover, setting up internal support teams, and confirming that you are ready to go live. At the end of this phase, all mandatory and outstanding configuration issues are resolved, legacy data is migrated to the production system, knowledge transfer is complete, and the project is signed off and closed.

Q 22 - In an Organization Management, it is not possible to activate an organizational structure in parts?

A - True

B - False

Answer : B

Q 23 - While setting up the Organization structure, which of the following tab is used to define an organization as Service, Sales, etc.?

A - General

B - Functions

C - Employees

D - None of these

Answer : B

Q 24 - Which of the following option can be used to enable individual users to modify their own view of the UI screen?

A - Personalization

B - Extensibility

C - Organization Management

D - None of the above

Answer : A

Explanation

Personalization enables individual users to modify their own view of the UI screen. Using Personalization, It only impacts the user making the change to screen. This allows users to tailor the system to the way that they use it on a daily (or regular) basis.

Q 25 - While performing Personalization, which of the following option allows user to read the User Interface (UI) text and mouse over text with screen readers under My Settings?

A - Regional Settings

B - OnScreen Help

C - Accessibility

D - None of the above

Answer : C

Explanation

Accessibility

In this tab user can tick on support screen readers that allows user to read the User Interface (UI) text and mouse over text with screen readers.

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 A
2 D
3 D
4 B
5 C
6 B
7 A
8 C
9 D
10 A
11 C
12 B
13 C
14 E
15 B
16 E
17 A
18 B
19 B
20 A
21 D
22 B
23 B
24 A
25 C
sap_c4c_questions_answers.htm
Advertisements