Subtraction and Regrouping With Zeros Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Subtraction and Regrouping With Zeros. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Subtract the Numbers

8706
−357

A - 8249

B - 8349

C - 8350

D - 8359

Answer : B

Explanation

8706
−357
8 3 4 9

Q 2 - Subtract the Numbers

5905
−648

A - 5257

B - 5357

C - 5537

D - 5572

Answer : A

Explanation

5905
−648
5 2 5 7

Q 3 - Subtract the Numbers

6705
−538

A - 6057

B - 6067

C - 6157

D - 6167

Answer : D

Explanation

6705
−538
6 1 6 7

Q 4 - Subtract the Numbers

4608
−459

A - 3159

B - 4049

C - 4149

D - 4159

Answer : C

Explanation

4608
−459
4 1 4 9

Q 5 - Subtract the Numbers

5706
−528

A - 5078

B - 5178

C - 5278

D - 5718

Answer : B

Explanation

5706
−528
5 1 7 8

Q 6 - Subtract the Numbers

9605
−746

A - 8859

B - 8869

C - 8959

D - 8969

Answer : A

Explanation

9605
−746
8 8 5 9

Q 7 - Subtract the Numbers

8808
−459

A - 8149

B - 8249

C - 8349

D - 8439

Answer : C

Explanation

8808
−459
8 3 4 9

Q 8 - Subtract the Numbers

7108
−239

A - 6789

B - 6867

C - 6868

D - 6869

Answer : D

Explanation

7108
−239
6 8 6 9

Q 9 - Subtract the Numbers

3036
−448

A - 2488

B - 2588

C - 2589

D - 2689

Answer : B

Explanation

3036
−448
2 5 8 8

Q 10 - Subtract the Numbers

7028
−349

A - 6679

B - 6689

C - 6789

D - 6879

Answer : A

Explanation

7028
−349
6 6 7 9
subtraction_and_regrouping_with_zeros.htm
Advertisements