Subtraction of Two 2-digit Numbers With Borrowing Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Subtraction of Two 2-digit Numbers With Borrowing. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Subtract the Numbers

28
19

A - 8

B - 9

C - 10

D - 11

Answer : B

Explanation

Borrowing from tens place

28
19
9

Q 2 - Subtract the Numbers

37
18

A - 19

B - 21

C - 22

D - 55

Answer : A

Explanation

Borrowing from tens place

37
18
1 9

Q 3 - Subtract the Numbers

41
23

A - 10

B - 11

C - 15

D - 18

Answer : D

Explanation

Borrowing from tens place

41
23
1 8

Q 4 - Subtract the Numbers

46
28

A - 16

B - 18

C - 22

D - 28

Answer : B

Explanation

Borrowing from tens place

46
28
1 8

Q 5 - Subtract the Numbers

31
25

A - 4

B - 5

C - 6

D - 8

Answer : C

Explanation

Borrowing from tens place

31
25
6

Q 6 - Subtract the Numbers

35
19

A - 13

B - 14

C - 15

D - 16

Answer : D

Explanation

Borrowing from tens place

35
19
1 6

Q 7 - Subtract the Numbers

52
34

A - 18

B - 20

C - 21

D - 23

Answer : A

Explanation

Borrowing from tens place

52
34
1 8

Q 8 - Subtract the Numbers

47
28

A - 11

B - 19

C - 21

D - 75

Answer : B

Explanation

Borrowing from tens place

47
28
1 9

Q 9 - Subtract the Numbers

55
27

A - 20

B - 28

C - 30

D - 31

Answer : B

Explanation

Borrowing from tens place

55
27
2 8

Q 10 - Subtract the Numbers

65
49

A - 16

B - 24

C - 25

D - 26

Answer : A

Explanation

Borrowing from tens place

65
49
1 6

subtracting_of_two_2digit_numbers_with_borrowing.htm

Advertisements
E-Books Store