Subtracting a Number From a 2-digit Number Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Subtracting a Number From a 2-digit Number. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Subtract the numbers

26
8

A - 16

B - 17

C - 18

D - 19

Answer : C

Explanation

We borrow from tens place

26
8
1 8

Q 2 - Subtract the numbers

27
9

A - 57

B - 18

C - 19

D - 36

Answer : B

Explanation

We borrow from tens place

27
9
1 8

Q 3 - Subtract the Numbers

32
7

A - 25

B - 26

C - 27

D - 28

Answer : A

Explanation

We borrow from tens place

32
7
2 5

Q 4 - Subtract the Numbers

38
7

A - 21

B - 24

C - 31

D - 45

Answer : C

Explanation

38
7
3 1

Q 5 - Subtract the Numbers

21
9

A - 2

B - 10

C - 11

D - 12

Answer : D

Explanation

We borrow from tens place

21
9
1 2

Q 6 - Subtract the Numbers

39
8

A - 21

B - 31

C - 38

D - 47

Answer : B

Explanation

39
8
3 1

Q 7 - Subtract the Numbers

34
4

A - 30

B - 31

C - 38

D - 40

Answer : A

Explanation

34
4
3 0

Q 8 - Subtract the Numbers

41
6

A - 25

B - 35

C - 37

D - 47

Answer : B

Explanation

We borrow from tens place

41
6
3 5

Q 9 - Subtract the Numbers

29
7

A - 20

B - 21

C - 22

D - 23

Answer : C

Explanation

29
7
2 2

Q 10 - Subtract the Numbers

23
5

A - 8

B - 16

C - 17

D - 18

Answer : D

Explanation

We borrow from tens place

23
5
1 8

subtracting_number_from_2digit_number.htm

Advertisements
E-Books Store