Addition of Two 2-digit Numbers With Carry Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Addition of Two 2-digit Numbers With Carry. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Add the Numbers

4 6
+ 1 8

A - 64

B - 65

C - 66

D - 67

Answer : A

Explanation

1
4 6
+ 1 8
6 4

Q 2 - Add the Numbers

6 7
+ 2 4

A - 89

B - 90

C - 91

D - 92

Answer : C

Explanation

1
6 7
+ 2 4
9 1

Q 3 - Add the Numbers

4 2
+ 2 9

A - 71

B - 73

C - 77

D - 81

Answer : A

Explanation

1
4 2
+ 2 9
7 1

Q 4 - Add the Numbers

7 4
+ 1 7

A - 91

B - 94

C - 95

D - 101

Answer : A

Explanation

1
7 4
+ 1 7
9 1

Q 5 - Add the Numbers

5 3
+ 2 7

A - 78

B - 79

C - 80

D - 81

Answer : C

Explanation

1
5 3
+ 2 7
8 0

Q 6 - Add the Numbers

4 7
+ 3 8

A - 75

B - 83

C - 84

D - 85

Answer : D

Explanation

1
4 7
+ 3 8
8 5

Q 7 - Add the Numbers

3 9
+ 4 5

A - 83

B - 84

C - 85

D - 94

Answer : B

Explanation

1
3 9
+ 4 5
8 4

Q 8 - Add the Numbers

1 9
+ 7 3

A - 92

B - 93

C - 95

D - 102

Answer : A

Explanation

1
1 9
+ 7 3
9 2

Q 9 - Add the Numbers

6 7
+ 1 6

A - 73

B - 81

C - 82

D - 83

Answer : D

Explanation

1
6 7
+ 1 6
8 3

Q 10 - Add the Numbers

2 8
+ 3 6

A - 62

B - 63

C - 64

D - 65

Answer : C

Explanation

1
2 8
+ 3 6
6 4

addition_of_two_2digit_numbers_with_carry.htm

Advertisements
E-Books Store