Subtraction with Multiple Regrouping Steps Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Subtraction with Multiple Regrouping Steps. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Subtract the Numbers

864
−587

A - 267

B - 276

C - 277

D - 377

Answer : C

Explanation

864
−587
2 7 7

Q 2 - Subtract the Numbers

675
−487

A - 178

B - 188

C - 189

D - 198

Answer : B

Explanation

675
−487
1 8 8

Q 3 - Subtract the Numbers

745
−566

A - 179

B - 189

C - 279

D - 289

Answer : A

Explanation

745
−566
1 7 9

Q 4 - Subtract the Numbers

463
−285

A - 168

B - 178

C - 188

D - 278

Answer : B

Explanation

463
−285
1 7 8

Q 5 - Subtract the Numbers

954
−468

A - 474

B - 476

C - 484

D - 486

Answer : D

Explanation

954
−468
4 8 6

Q 6 - Subtract the Numbers

846
−487

A - 359

B - 369

C - 459

D - 469

Answer : A

Explanation

846
−487
3 5 9

Q 7 - Subtract the Numbers

538
−359

A - 171

B - 176

C - 178

D - 179

Answer : D

Explanation

538
−359
1 7 9

Q 8 - Subtract the Numbers

515
−478

A - 37

B - 38

C - 39

D - 137

Answer : A

Explanation

515
−478
3 7

Q 9 - Subtract the Numbers

627
−168

A - 439

B - 449

C - 459

D - 559

Answer : C

Explanation

627
−168
4 5 9

Q 10 - Subtract the Numbers

446
−287

A - 149

B - 159

C - 169

D - 259

Answer : B

Explanation

446
−287
1 5 9
subtracting_with_multiple_regrouping_steps.htm
Advertisements