Addition With Carry to the Hundreds Place Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Addition With Carry to the Hundreds Place. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Add the Numbers

5 7 3
+ 8 2

A - 645

B - 655

C - 665

D - 675

Answer : B

Explanation

1
5 7 3
+ 8 2
6 5 5

Q 2 - Add the Numbers

7 7 4
+ 6 1

A - 735

B - 815

C - 825

D - 835

Answer : D

Explanation

1
7 7 4
+ 6 1
8 3 5

Q 3 - Add the Numbers

3 6 3
+ 8 1

A - 444

B - 454

C - 534

D - 544

Answer : A

Explanation

1
3 6 3
+ 8 1
4 4 4

Q 4 - Add the Numbers

2 3 3
+ 7 6

A - 308

B - 309

C - 310

D - 311

Answer : B

Explanation

1
2 3 3
+ 7 6
3 0 9

Q 5 - Add the Numbers

4 6 7
+ 5 2

A - 419

B - 420

C - 519

D - 520

Answer : C

Explanation

1
4 6 7
+ 5 2
5 1 9

Q 6 - Add the Numbers

4 8 3
+ 7 5

A - 558

B - 568

C - 658

D - 668

Answer : A

Explanation

1
4 8 3
+ 7 5
5 5 8

Q 7 - Add the Numbers

2 9 1
+ 7 8

A - 269

B - 359

C - 367

D - 369

Answer : D

Explanation

1
2 9 1
+ 7 8
3 6 9

Q 8 - Add the Numbers

3 8 7
+ 3 1

A - 416

B - 418

C - 426

D - 429

Answer : B

Explanation

1
3 8 7
+ 3 1
4 1 8

Q 9 - Add the Numbers

8 4 3
+ 9 0

A - 833

B - 923

C - 933

D - 943

Answer : C

Explanation

1
8 4 3
+ 9 0
9 3 3

Q 10 - Add the Numbers

4 4 1
+ 6 2

A - 503

B - 513

C - 523

D - 603

Answer : A

Explanation

1
4 4 1
+ 6 2
5 0 3

addition_with_carry_to_hundreds_place.htm

Advertisements