Addition of 2-digit, 3-digit & 4-digit Numbers Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Addition of 2-digit, 3-digit & 4-digit Numbers. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Add the Numbers

3342
53
+662

A - 3057

B - 4037

C - 4047

D - 4057

Answer : D

Explanation

11
3342
53
+662
4057

Q 2 - Add the Numbers

4351
65
+743

A - 4159

B - 5069

C - 5159

D - 5169

Answer : C

Explanation

1 1
4351
65
+743
5 1 5 9

Q 3 - Add the Numbers

5370
32
+265

A - 5667

B - 5767

C - 5786

D - 5886

Answer : A

Explanation

1
5370
32
+265
5 6 6 7

Q 4 - Add the Numbers

2751
53
+162

A - 2796

B - 2896

C - 2966

D - 2998

Answer : C

Explanation

1
2751
53
+162
2 9 6 6

Q 5 - Add the Numbers

6172
40
+362

A - 6374

B - 6574

C - 6674

D - 6774

Answer : B

Explanation

1
6172
40
+362
6 5 7 4

Q 6 - Add the Numbers

4304
51
+372

A - 4157

B - 4257

C - 4527

D - 4727

Answer : D

Explanation

1
4304
51
+372
4 7 2 7

Q 7 - Add the Numbers

3082
94
+512

A - 3678

B - 3688

C - 3689

D - 3698

Answer : B

Explanation

1
3082
94
+512
3 6 8 8

Q 8 - Add the Numbers

6341
34
+153

A - 6528

B - 6538

C - 6628

D - 6638

Answer : A

Explanation

1
6341
34
+153
6 5 2 8

Q 9 - Add the Numbers

2361
13
+542

A - 2816

B - 2826

C - 2916

D - 2926

Answer : C

Explanation

1
2361
13
+542
2 9 1 6

Q 10 - Add the Numbers

3972
31
+862

A - 4856

B - 4865

C - 4875

D - 4885

Answer : B

Explanation

1 1
3972
31
+862
4 8 6 5

addition_of_2digit_3digit_and_4digit_numbers.htm

Advertisements