Subtraction of Two 2-digit Numbers Without Borrowing Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Subtraction of Two 2-digit Numbers Without Borrowing. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Subtract the Numbers

29
14

A - 15

B - 17

C - 18

D - 19

Answer : A

Explanation

29
14
1 5

Q 2 - Subtract the Numbers

37
15

A - 12

B - 21

C - 22

D - 23

Answer : C

Explanation

37
15
2 2

Q 3 - Subtract the Numbers

31
20

A - 10

B - 11

C - 15

D - 51

Answer : B

Explanation

31
20
1 1

Q 4 - Subtract the Numbers

48
26

A - 22

B - 24

C - 31

D - 64

Answer : A

Explanation

48
26
2 2

Q 5 - Subtract the Numbers

34
21

A - 11

B - 12

C - 13

D - 14

Answer : C

Explanation

34
21
1 3

Q 6 - Subtract the Numbers

39
25

A - 13

B - 14

C - 15

D - 16

Answer : B

Explanation

39
25
1 4

Q 7 - Subtract the Numbers

42
21

A - 11

B - 20

C - 21

D - 23

Answer : C

Explanation

42
21
2 1

Q 8 - Subtract the Numbers

47
36

A - 11

B - 12

C - 21

D - 83

Answer : A

Explanation

47
36
1 1

Q 9 - Subtract the Numbers

56
25

A - 20

B - 21

C - 30

D - 31

Answer : D

Explanation

56
25
3 1

Q 10 - Subtract the Numbers

69
45

A - 23

B - 24

C - 25

D - 28

Answer : B

Explanation

69
45
2 4

subtracting_of_two_2digit_numbers_without_borrowing.htm

Advertisements
E-Books Store