SAP Web Dynpro Mock Test


Advertisements


This section presents you various set of Mock Tests related to SAP Web Dynpro. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP Web Dynpro Mock Test I

Q 1 - Which of the following T-code can be used to open Web Dynpro run time workbench?

A - SE80

B - SE37

C - SE70

D - SM59

Answer : A

Explanation

To access Web Dynpro runtime environment and graphical tools in ABAP workbench, you can use Transaction code: SE80

Q 2 - When you install ABAP Application server, all ICF services are in active state?

A - True

B - False

Answer : B

Explanation

When you install Application server ABAP, all ICF services are in inactive state. You can maintain ICF services using T-code: SICF under ICF tree.

Q 3 - In Web Dynpro application based on MVC model, which of the following is used to ensure the representation of data in a web browser?

A - Model

B - View

C - Controller

D - All of the above

Answer : B

Explanation

Web Dynpro applications are based on MVC model, whereas −

Model

This allows the access to back end data in a Web Dynpro application.

View

This is used to ensure the representation of data in a web browser.

Controller

This is used to control communication between Model and view where it takes input from users and get the processes data from model and displays the data in browser.

Q 4 - In a Web Dynpro application, it should contain atleast how many views?

A - 0

B - 1

C - 2

D - 3

Answer : B

Explanation

Each Web Dynpro application contains at least one view and it is used to define layout of a user interface. Each view consists of multiple user element and a controller and context.

Q 5 - Mapping done between multiple components using interface controller is known as?

A - View Set

B - Internal mapping

C - External mapping

D - All of the above

Answer : C

Explanation

External mapping

It is defined as mapping done between multiple components using interface controller

Q 6 - In Web Dynpro application, to enable communication between different controllers which of the following can be used?

A - Event

B - Action

C - Data Binding

D - Mapping

Answer : A

Explanation

You can create events to enable communication between controllers. You can allow one controller to trigger events in different controller. All events that you create in component controller they are available in component.

Q 7 - A Web Dynpro has the following components except the following item?

A - Window

B - Views

C - Controller

D - UI element

Answer : D

Q 8 - In Web Dynpro application, what is the Cardinality for the Node created for storing the Table?

A - 0:1

B - 1:1

C - 1:n

D - N:n

E - 0:n

Answer : D

Q 9 - Which of the following can be used to navigate from one view to other view in Web Dynpro?

A - Controller

B - Inbound and Outbound plugs

C - View Set

D - Window

Answer : B

Explanation

You can navigate between different views using inbound and outbound plugs. The inbound and outbound plugs are part of view controller and inbound plug defines the starting point of view and outbound plug tells the subsequent view to be called.

Q 10 - Which of the following can be used to run a Web Dynpro application?

A - SAP GUI

B - JVM

C - Web Browser

D - All of the above

Answer : C

Q 11 - In Web Dynpro application, which of the following can be used to display domain fixed values in the form of drop down?

A - DDBK

B - DDBI

C - Both of these

D - None

Answer : A

Explanation

DDBK (Drop Down by Key) is an UI element through which we can display domain fixed values in the form of drop down.

DDBI (Drop Down by Index) is an UI element through which we can display any values in the form of drop down.

Q 12 - In a Web Dynpro application, which of the following cardinality determines how many records can be stored in a node?

A - Collection Cardinality

B - Selection Cardinality

C - Stored Cardinality

D - None of these

Answer : A

Explanation

Collection cardinality specifies how many records that can be stored in a node.

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 A
2 B
3 B
4 B
5 C
6 A
7 D
8 D
9 B
10 C
11 A
12 A

sap_web_dynpro_questions_answers.htm

Advertisements
E-Books Store