Whole Number Division With Decimal Answers Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Whole Number Division With Decimal Answers. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Divide 59 ÷ 7

Round off the answer to two places of decimals.

A - 8.44

B - 8.53

C - 8.43

D - 8.42

Answer : C

Explanation

Dividing

59 ÷ 7 = 8.429 ≈ 8.43

Q 2 - Divide 47 ÷ 8

Round off the answer to two places of decimals.

A - 5.99

B - 5.89

C - 5.98

D - 5.88

Answer : D

Explanation

Dividing

47 ÷ 8 = 5.875 ≈ 5.88

Q 3 - Divide 61 ÷ 9

Round off the answer to two places of decimals.

A - 6.76

B - 6.78

C - 6.88

D - 6.77

Answer : B

Explanation

Dividing

61 ÷ 9 = 6.778 ≈ 6.78

Q 4 - Divide 39 ÷ 6

Round off the answer to two places of decimals.

A - 6.50

B - 6.40

C - 6.48

D - 6.49

Answer : A

Explanation

Dividing

39 ÷ 6 = 6.50

Q 5 - Divide 29 ÷ 8

Round off the answer to two places of decimals.

A - 3.61

B - 3.63

C - 3.62

D - 3.73

Answer : B

Explanation

Dividing

29 ÷ 8 = 3.625 ≈ 3.63

Q 6 - Divide 74 ÷ 8

Round off the answer to two places of decimals.

A - 9.52

B - 9.15

C - 9.25

D - 9.35

Answer : C

Explanation

Dividing

74 ÷ 8 = 9.25 ≈ 9.25

Q 7 - Divide 86 ÷ 7

Round off the answer to two places of decimals.

A - 13.29

B - 12.19

C - 12.39

D - 12.29

Answer : D

Explanation

Dividing

86 ÷ 7 = 12.286 ≈ 12.29

Q 8 - Divide 92 ÷ 9

Round off the answer to two places of decimals.

A - 10.22

B - 10.21

C - 10.23

D - 11.22

Answer : A

Explanation

Dividing

92 ÷ 9 = 10.222 ≈ 10.22

Q 9 - Divide 102 ÷ 13

Round off the answer to two places of decimals.

A - 7.75

B - 7.85

C - 7.95

D - 7.86

Answer : B

Explanation

.

Dividing

102 ÷ 13 = 7.846 ≈ 7.85

Q 10 - Divide 118 ÷ 6

Round off the answer to two places of decimals.

A - 19.69

B - 19.68

C - 19.77

D - 19.67

Answer : D

Explanation

Dividing

118 ÷ 6 = 19.667 ≈ 19.67


whole_number_division_with_decimal_answers.htm

Advertisements
E-Books Store