Division of a Decimal by a Whole Number Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Division of a Decimal by a Whole Number. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Divide 193.6 ÷ 11

A - 17.4

B - 17.5

C - 17.6

D - 18.6

Answer : C

Explanation

Step 1:

Dividing

1936 ÷ 11= 176

Step 2:

So, 193.6 ÷ 11= 17.6

Q 2 - Divide 122.4 ÷ 9

A - 13.6

B - 12.6

C - 13.7

D - 13.8

Answer : A

Explanation

Step 1:

Dividing

1224 ÷ 9 = 136

Step 2:

So, 122.4 ÷ 9 = 13.6

Q 3 - Divide 79.5 ÷ 5

A - 15.8

B - 15.9

C - 15.7

D - 16.9

Answer : B

Explanation

Step 1:

Dividing

795 ÷ 5= 159

Step 2:

So, 79.5 ÷ 5= 15.9

Q 4 - Divide 88.8 ÷ 6

A - 14.9

B - 14.7

C - 13.8

D - 14.8

Answer : D

Explanation

Step 1:

Dividing

888 ÷ 6 = 148

Step 2:

So, 88.8 ÷ 6 = 14.8

Q 5 - Divide 128.1 ÷ 7

A - 18.2

B - 18.3

C - 18.4

D - 19.3

Answer : B

Explanation

Step 1:

Dividing

1281 ÷ 7= 183

Step 2:

So, 128.1 ÷ 7= 18.3

Q 6 - Divide 132.3 ÷ 9

A - 12.7

B - 13.7

C - 14.8

D - 14.7

Answer : D

Explanation

Step 1:

Dividing

1323 ÷ 9 = 147

Step 2:

So, 132.3 ÷ 9 = 14.7

Q 7 - Divide 189.6 ÷ 12

A - 15.8

B - 15.9

C - 16.8

D - 16.9

Answer : A

Explanation

Step 1:

Dividing

1896 ÷ 12= 158

Step 2:

So, 189.6 ÷ 12= 15.8

Q 8 - Divide 179.3 ÷ 11

A - 15.3

B - 16.2

C - 16.3

D - 16.5

Answer : C

Explanation

Step 1:

Dividing

1793 ÷ 11= 163

Step 2:

So, 179.3 ÷ 11= 16.3

Q 9 - Divide 109.6 ÷ 8

A - 13.7

B - 13.8

C - 13.9

D - 14.7

Answer : A

Explanation

Step 1:

Dividing

1096 ÷ 8 = 137

Step 2:

So, 109.6 ÷ 8 = 13.7

Q 10 - Divide 134.4 ÷ 7

A - 18.2

B - 19.2

C - 19.3

D - 17.2

Answer : B

Explanation

Step 1:

Dividing

1344 ÷ 7 = 192

Step 2:

So, 134.4 ÷ 7 = 19.2


division_of_decimal_by_whole_number.htm

Advertisements