- SAP Testing - Home
- SAP Testing - Overview
- SAP Testing - Types
- SAP Testing - Manual & Automation
- SAP Testing - SDLC
- Testing Type in SAP
- SAP Testing - Process
- SAP Testing - Navigation
- SAP Testing - Screen Flow
- SAP Testing - Modules
- SAP Testing - Interfaces
- SAP Testing - Cases
- SAP Testing - TAO
- SAP Testing - TAO Folder Structure
- Configure Quality Testing Center
- SAP Testing - TAO Results Analysis
- TAO Build & Execute Test Script
- SAP Testing - TAO Consolidate
- SAP Testing - TAO UI Scanner
- SAP Testing - Automation Tools
- SAP Testing - Solution Manager
- SAP Testing - HP Business Process
- SAP Testing - QTP
- SAP Testing - Case Study
SAP Testing Online Quiz
Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP Testing. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.
Q 1 - Which of the following is/are correct about SAP Testing?
Answer : D
Q 2 - Which of the following testing ensure that data is correctly extracted, transformed, and loaded from a source system to a target system?
Answer : B
Explanation
ETL Testing ETL testing is performed to ensure if data is correctly extracted, transformed, and loaded from a source system to a target system.
Q 3 - Which of the following SAP Testing process involves setting up the test environment to run the test-cases?
Answer : B
Explanation
Test System Setup
Test system setup involves setting up the test environment to run the test-cases. Here, the tester needs to define key metrics for reporting.
Q 4 - In Screen flow Logic, which of the following keyword specifies the point at which the contents of a screen field should be transported?
Answer : B
Q 5 - Which of the following is/are component of BEx?
Answer : E
Q 6 - SAP TAO 3.0 is a component for Solution Manager 7.1 and does not support Solution Manager 7.0?
Answer : A
Q 7 - HP Quality Center, a test management tool, is now popularly known as?
Answer : C
Q 8 - Test Case is defined as template that every organization maintains and used to test implemented data during project execution according to scenarios created by test cases?
Answer : A
Answer : B
Q 10 - Which of the following testing is usually performed once in a project lifecycle?
Answer : C
Explanation
Cutover testing is usually performed once in a project lifecycle. Here a full-scale execution is done of all the tasks involved to extract data from legacy systems. Then, to perform any kind of data conversion, load the results into the SAP system and fully validate the results, including a user sign-off.