Writing a Decimal Number Less Than 1 Given its Name Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Writing a Decimal Number Less Than 1 Given its Name. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Write the following decimal as a numeral.

Three tenths

A - 3.0

B - 30.0

C - 0.03

D - 0.3

Answer : D

Explanation

Three tenths is 0.3

Q 2 - Write the following decimal as a numeral.

Forty-five hundredths

A - 45.00

B - 45.0

C - 0.45

D - 0.045

Answer : C

Explanation

Forty-five hundredths is 0.45

Q 3 - Write the following decimal as a numeral.

Eighty-nine thousandths

A - 89.000

B - 0.089

C - 0.89

D - 890.00

Answer : B

Explanation

Eighty-nine thousandths is 0.089

Q 4 - Write the following decimal as a numeral.

Two hundred twenty-three thousandths

A - 0.223

B - 2.23

C - 0.0223

D - 223.000

Answer : A

Explanation

Two hundred twenty-three thousandths is 0.223

Q 5 - Write the following decimal as a numeral.

Five tenths

A - 0.05

B - 0.5

C - 0.005

D - 5.0

Answer : B

Explanation

Five tenths is 0.5

Q 6 - Write the following decimal as a numeral.

Eighteen hundredths

A - 1.8

B - 0.018

C - 0.18

D - 0.0018

Answer : C

Explanation

Eighteen hundredths is 0.18

Q 7 - Write the following decimal as a numeral.

Seventy-nine hundredths

A - 0.079

B - 7.90

C - 79.00

D - 0.79

Answer : D

Explanation

Seventy-nine hundredths is 0.79

Q 8 - Write the following decimal as a numeral.

Four hundred sixty-two thousandths

A - 0.462

B - 4.62

C - 0.0462

D - 462.000

Answer : A

Explanation

Four hundred sixty-two thousandths is 0.462

Q 9 - Write the following decimal as a numeral.

Nine tenths

A - 9.0

B - 0.9

C - 0.09

D - 0.009

Answer : B

Explanation

Nine tenths is 0.9

Q 10 - Write the following decimal as a numeral.

Ninety-eight hundredths

A - 98.00

B - 0.098

C - 0.98

D - 9.800

Answer : C

Explanation

Ninety-eight hundredths is 0.98


writing_decimal_number_less_than_1_given_its_name.htm

Advertisements
E-Books Store