Finding all numbers with a given absolute value Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Finding all numbers with a given absolute value. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers
Q 1 - Find all numbers with given absolute value:

61

Answer : B

Explanation

Step 1:

|+61| = 61; |−61| = 61

Step 2:

All the numbers with given absolute value 61 are +61 and −61.

Q 2 - Find all numbers with given absolute value:

49

Answer : A

Explanation

Step 1:

|+49| = 49; |−49| = 49

Step 2:

The numbers with given absolute value 49 are +49 and −49.

Q 3 - Find all numbers with given absolute value:

33

Answer : D

Explanation

Step 1:

|+33| = 33; |−33| = 33

Step 2:

The numbers with given absolute value 33 are +33 and −33.

Q 4 - Find all numbers with given absolute value:

72

Answer : C

Explanation

Step 1:

|+72| =72; |−72| = 72

Step 2:

The numbers with given absolute value 72 are +72 and −72.

Q 5 - Find all numbers with given absolute value:

89

Answer : A

Explanation

Step 1:

|+89| =89; |−89| = 89

Step 2:

The numbers with given absolute value 89 are +89 and −89.

Q 6 - Find all numbers with given absolute value:

94

Answer : B

Explanation

Step 1:

|+94| =94; |−94| = 94

Step 2:

The numbers with given absolute value 94 are +94 and −94.

Q 7 - Find all numbers with given absolute value:

123

Answer : C

Explanation

Step 1:

|+123| = 123; |−123| = 123

Step 2:

The numbers with given absolute value 123 are +123 and −123.

Q 8 - Find all numbers with given absolute value:

77

Answer : D

Explanation

Step 1:

|+77| =77; |−77| = 77

Step 2:

The numbers with given absolute value 77 are +77 and −77.

Q 9 - Find all numbers with given absolute value:

54

Answer : B

Explanation

Step 1:

|+54| = 54; |−54| = 54

Step 2:

The numbers with given absolute value 54 are +54 and −54.

Q 10 - Find all numbers with given absolute value:

28

Answer : A

Explanation

Step 1:

As |+28| =28; |−28| = 28

Step 2:

The numbers with given absolute value 28 are +28 and −28.


finding_all_numbers_with_given_absolute_value.htm

Advertisements
E-Books Store