Subtraction With Money Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Subtraction With Money. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Subtract 47.18 − 15.27

$ 4 7. 1 8
$ 1 5. 2 7

A - $31.92

B - $31.91

C - $31.81

D - $32.91

Answer : B

Explanation

$ 4 7. 1 8
$ 1 5. 2 7
$ 3 1. 9 1

Q 2 - Subtract 57.12 − 26.15

$ 5 7. 1 2
$ 2 6. 1 5

A - $31.97

B - $30.98

C - $30.97

D - $40.97

Answer : C

Explanation

$ 5 7. 1 2
$ 2 6. 1 5
$ 3 0. 9 7

Q 3 - Subtract 67.14 − 28.16

$ 6 7. 1 4
$ 2 8. 1 6

A - $38.96

B - $39.98

C - $38.99

D - $38.98

Answer : D

Explanation

$ 6 7. 1 4
−; $ 2 8. 1 6
$ 3 8. 9 8

Q 4 - Subtract $60.13 − $25.45

$ 6 0. 1 3
$ 2 5. 4 5

A - $34.68

B - $34.69

C - $34.78

D - $35.68

Answer : A

Explanation

$ 6 0. 1 3
$ 2 5. 4 5
$ 3 4. 6 8

Q 5 - Subtract $70.28 − $8.36

$ 7 0. 2 8
$ 8. 3 6

A - $71.92

B - $61.90

C - $61.92

D - $61.93

Answer : C

Explanation

$ 7 0. 2 8
$ 8. 3 6
$ 6 1. 9 2

Q 6 - Subtract $40.91 − $16.39

$ 4 0. 9 1
$ 1 6. 3 9

A - $24.51

B - $24.52

C - $24.62

D - $34.52

Answer : B

Explanation

$ 4 0. 9 1
$ 1 6. 3 9
$ 2 4. 5 2

Q 7 - Subtract $24.41 − $7.30

$ 2 4. 4 1
$ 7. 3 0

A - $17.11

B - $17.10

C - $17.21

D - $17.12

Answer : A

Explanation

$ 2 4. 4 1
$ 7. 3 0
$ 1 7. 1 1

Q 8 - Subtract $26.25 − $9.38

$ 2 6. 2 5
$ 9. 3 8

A - $17.87

B - $16.97

C - $16.88

D - $16.87

Answer : D

Explanation

$ 2 6. 2 5
$ 9. 3 8
$ 1 6. 8 7

Q 9 - Subtract $20.76 − $6.39

$ 2 0. 7 6
$ 6. 3 9

A - $14.37

B - $14.38

C - $14.47

D - $14.36

Answer : A

Explanation

$ 2 0. 7 6
$ 6. 3 9
$ 1 4. 3 7

Q 10 - Subtract $38.53 − $8.50

$ 3 8. 5 3
$ 8. 5 0

A - $33.03

B - $30.30

C - $30.03

D - $30.02

Answer : C

Explanation

$ 3 8. 5 3
$ 8. 5 0
$ 3 0. 0 3

subtraction_with_money.htm

Advertisements