Decimal subtraction Advanced Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Decimal subtraction Advanced. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Subtract 52.26 − 17.59

5 2. 2 6
1 7. 5 9

A - 35.67

B - 36.67

C - 34.67

D - 34.68

Answer : C

Explanation

5 2. 2 6
1 7. 5 9
3 4. 6 7

Q 2 - Subtract 75.27 −18.69

7 5. 2 7
1 8. 6 9

A - 56.59

B - 56.58

C - 57.58

D - 56.59

Answer : B

Explanation

7 5. 2 7
1 8. 6 9
5 6. 5 8

Q 3 - Subtract 71.27 − 26.38

7 1. 2 7
2 6. 3 8

A - 44.89

B - 44.88

C - 44.69

D - 43.89

Answer : A

Explanation

7 1. 2 7
2 6. 3 8
4 4. 8 9

Q 4 - Subtract 82.67 − 28.89

8 2. 6 7
2 8. 8 9

A - 53.79

B - 54.78

C - 53.76

D - 53.78

Answer : D

Explanation

8 2. 6 7
2 8. 8 9
5 3. 7 8

Q 5 - Subtract 29.16 − 17.28

2 9. 1 6
1 7. 2 8

A - 11.88

B - 11.89

C - 11.98

D - 12.88

Answer : A

Explanation

2 9. 1 6
1 7. 2 8
1 1. 8 8

Q 6 - Subtract 35.41 − 18.35

3 5. 4 1
1 8. 3 5

A - 16.06

B - 17.08

C - 17.06

D - 17.07

Answer : C

Explanation

3 5. 4 1
1 8. 3 5
1 7. 0 6

Q 7 - Subtract 83.65 − 68.679

8 3. 6 5 0
6 8. 6 7 9

A - 13.971

B - 14.971

C - 14.671

D - 14.972

Answer : B

Explanation

8 3. 6 5 0
6 8. 6 7 9
1 4. 9 7 1

Q 8 - Subtract 68.67 − 49.586

6 8. 6 7 0
4 9. 5 8 6

A - 16.084

B - 18.084

C - 19.083

D - 19.084

Answer : D

Explanation

6 8. 6 7 0
4 9. 5 8 6
1 9. 0 8 4

Q 9 - Subtract 34.41 − 18.69

3 4. 4 1
1 8. 6 9

A - 15.72

B - 15.71

C - 16.72

D - 15.73

Answer : A

Explanation

3 4. 4 1
1 8. 6 9
1 5. 7 2

Q 10 - Subtract 36.517 − 17.309

3 6. 5 1 7
+ 1 7. 3 0 9

A - 18.208

B - 19.209

C - 19.208

D - 17.208

Answer : C

Explanation

3 6. 5 1 7
+ 1 7. 3 0 9
1 9. 2 0 8

decimal_subtraction_advanced.htm

Advertisements
E-Books Store