Converting a percentage to a fraction with a denominator of 100 Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Converting a percentage to a fraction with a denominator of 100. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers
Q 1 - Convert the following percentage to a fraction with a denominator of 100:

23%

Answer : C

Explanation

Step 1:

For any number x, by definition, x% = $\frac{x}{100}$.

Step 2:

So, 23% = $\frac{23}{100}$

Q 2 - Convert the following percentage to a fraction with a denominator of 100:

41%

Answer : A

Explanation

Step 1:

For any number x, by definition, x% = $\frac{x}{100}$.

Step 2:

So, 41% = $\frac{41}{100}$

Q 3 - Convert the following percentage to a fraction with a denominator of 100:

67%

Answer : B

Explanation

Step 1:

For any number x, by definition, x% = $\frac{x}{100}$.

Step 2:

So, 67% = $\frac{67}{100}$

Q 4 - Convert the following percentage to a fraction with a denominator of 100:

39%

Answer : D

Explanation

Step 1:

For any number x, by definition, x% = $\frac{x}{100}$.

Step 2:

So, 39% = $\frac{39}{100}$

Q 5 - Convert the following percentage to a fraction with a denominator of 100:

55%

Answer : B

Explanation

Step 1:

For any number x, by definition, x% = $\frac{x}{100}$.

Step 2:

So, 55% = $\frac{55}{100}$

Q 6 - Convert the following percentage to a fraction with a denominator of 100:

81%

Answer : A

Explanation

Step 1:

For any number x, by definition, x% = $\frac{x}{100}$.

Step 2:

So, 81% = $\frac{81}{100}$

Q 7 - Convert the following percentage to a fraction with a denominator of 100:

99%

Answer : C

Explanation

Step 1:

For any number x, by definition, x% = $\frac{x}{100}$.

Step 2:

So, 99% = $\frac{99}{100}$

Q 8 - Convert the following percentage to a fraction with a denominator of 100:

18%

Answer : D

Explanation

Step 1:

For any number x, by definition, x% = $\frac{x}{100}$.

Step 2:

So, 18% = $\frac{18}{100}$

Q 9 - Convert the following percentage to a fraction with a denominator of 100:

46%

Answer : B

Explanation

Step 1:

For any number x, by definition, x% = $\frac{x}{100}$.

Step 2:

So, 46% = $\frac{46}{100}$

Q 10 - Convert the following percentage to a fraction with a denominator of 100:

78%

Answer : A

Explanation

Step 1:

For any number x, by definition, x% = $\frac{x}{100}$.

Step 2:

So, 78% = $\frac{78}{100}$


converting_percentage_fraction_with_denominator_100.htm

Advertisements