Converting a Fraction with a Denominator of 100 to a Percentage Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Converting a Fraction with a Denominator of 100 to a Percentage. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers
Q 1 - Convert the following fraction to a percentage

$\mathbf{\frac{47}{100}}$

Answer : B

Explanation

Step 1:

By definition, x per cent or x% for any number x is given by x% = $\frac{x}{100}$

Step 2:

So, $\frac{47}{100}$ = 47%

Q 2 - Convert the following fraction to a percentage

$\mathbf{\frac{52}{100}}$

Answer : A

Explanation

Step 1:

By definition, x per cent or x% for any number x is given by x% = $\frac{x}{100}$

Step 2:

So, $\frac{52}{100}$ = 52%

Q 3 - Convert the following fraction to a percentage

$\mathbf{\frac{93}{100}}$

Answer : C

Explanation

Step 1:

By definition, x per cent or x%, for any number x is given by x% = $\frac{x}{100}$

Step 2:

So, $\frac{93}{100}$ = 93%

Q 4 - Convert the following fraction to a percentage

$\mathbf{\frac{76}{100}}$

Answer : D

Explanation

Step 1:

By definition, x per cent or x%, for any number x is given by x% = $\frac{x}{100}$

Step 2:

So, $\frac{76}{100}$ = 76%

Q 5 - Convert the following fraction to a percentage

$\mathbf{\frac{65}{100}}$

Answer : A

Explanation

Step 1:

By definition, x per cent or x%, for any number x is given by x% = $\frac{x}{100}$

Step 2:

So, $\frac{65}{100}$ = 65%

Q 6 - Convert the following fraction to a percentage

$\mathbf{\frac{33}{100}}$

Answer : B

Explanation

Step 1:

By definition, x per cent or x%, for any number x is given by x% = $\frac{x}{100}$

Step 2:

So, $\frac{33}{100}$ = 33%

Q 7 - Convert the following fraction to a percentage

$\mathbf{\frac{49}{100}}$

Answer : D

Explanation

Step 1:

By definition, x per cent or x%, for any number x is given by x% = $\frac{x}{100}$

Step 2:

So, $\frac{49}{100}$ = 49%

Q 8 - Convert the following fraction to a percentage

$\mathbf{\frac{17}{100}}$

Answer : C

Explanation

Step 1:

By definition, x per cent or x%, for any number x is given by x% = $\frac{x}{100}$

Step 2:

So, $\frac{17}{100}$ = 17%

Q 9 - Convert the following fraction to a percentage

$\mathbf{\frac{88}{100}}$

Answer : A

Explanation

Step 1:

By definition, x per cent or x%, for any number x is given by x% = $\frac{x}{100}$

Step 2:

So, $\frac{88}{100}$ = 88%

Q 10 - Convert the following fraction to a percentage

$\mathbf{\frac{94}{100}}$

Answer : B

Explanation

Step 1:

By definition, x per cent or x%, for any number x is given by x% = $\frac{x}{100}$

Step 2:

So, $\frac{94}{100}$ = 94%


converting_fraction_with_denominator_of_100_percentage.htm

Advertisements