- Foreign Affairs
- International
- National
- Regional
- Defence
- Environment
- Science & Technology
- Banking, Finance, and Business
- Reports
- Appointments
- Awards
- Persons in NEWS
- Books & Authors
- Deaths
- Places in NEWS
- Sports
- Important Days
- Miscellaneous
- February 2019 - Exams Resources
- Current Affairs - Quiz
- Current Affairs - Test
- Current Affairs - PDF
Current Affairs February 2019 - Online Quiz
Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Current Affairs February 2019. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.
Q 1 - World heritage centre to be set up at _________, West Bengal.
Answer : D
Q 2 - Uniphore Software Systems conferred with ___________ 2019.
A - Technology Innovation Award
Answer : B
Q 3 - World Cancer Day has been observed on ________.
Answer : D
Q 4 - Who is appointed as the next Ambassador of India to the Republic of Marshall Islands?
Answer : A
Q 5 - What is the name of book written by Indian Politician and author, Manish Tewari?
A - The 5 AM Club: Own Your Morning, Elevate Your Life
B - The Forest of Enchantments
Answer : D
Q 6 - Indian Coast Guard Day celebrated on ______?
Answer : A
Q 7 - Who is appointed as the brand ambassador of Rajasthan Royals?
Answer : A
Q 8 - KALIA Chhatra Bruti scholarship for farmers children launched by _______ government.
Answer : B
Q 9 - Who among the following Cricket players announced his retirement from ODIs after World Cup 2019?
Answer : C
Q 10 - MP Modi Unveiled 800 kg Bhagavad Gita in _____.