SAP Web Dynpro Mock Test


Advertisements

This section presents you various set of Mock Tests related to SAP Web Dynpro. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP Web Dynpro Mock Test II

Q 1 - In a Web Dynpro application which of the following is a temporary place to store data in the form of nodes and attributes?

A - View

B - Context

C - Inbound and Outbound plugs

D - UI element

Answer : B

Explanation

Context is a temporary place which stores data in the form of nodes and attributes.

Q 2 - Which of the following can be used for a Web Dynpro application to connect to an interface view and further connect a Dynpro component to process the data?

A - Inbound Plug

B - Outbound Plug

C - Controller

D - Viewset

Answer : A

Explanation

A Web Dynpro application can be accessed by user using a URL with a window in Dynpro component. A Web Dynpro application connects to an interface view using an inbound plug which is further connected to Dynpro component that contains Model View and Controller to process the data for Web Dynpro application.

Q 3 - In Web Dynpro application, you can bind ID property on any UI element?

A - True

B - False

Answer : B

Explanation

In Web Dynpro application, you can’t bind ID property on any UI element.

Q 4 - In Web Dynpro, which of the following controller allows to access the data declared by all the views and windows in that component?

A - Component Controller

B - View Controller

C - Both of these

D - None of these

Answer : A

Explanation

Component controller is a global controller, the data declared in this can be accessed by all views and window in that component.

View controller is a local controller for that view and can’t be accessed by other controllers.

Q 5 - Which of the following is used to link inbound and outbound plug and to determine target view of outbound plug?

A - View set

B - View Container

C - Navigation Link

D - Action

E - Event

Answer : C

Explanation

To link inbound and outbound plugs in Web Dynpro component, you use navigation chain.

Q 6 - To create multiple layouts of one view, you can create multiple transparent containers and assign different layouts to them?

A - True

B - False

Answer : A

Q 7 - Which of the following Transaction can be used to create T-code for a Web Dynpro application?

A - SE87

B - SE37

C - SE93

D - None of these

Answer : C

Q 8 - In Web Dynpro ALV, what is the maximum number of rows can be visible at one time?

A - 500

B - 1000

C - 1500

D - 2000

Answer : B

Explanation

Web Dynpro ALV can handle large number of records but it can display maximum of 1000 rows in a screen.

Q 9 - In Web Dynpro, you can associate a view to which of the following in SAP GUI?

A - Transaction

B - View

C - Screen

D - Transport

Answer : C

Q 10 - Which of the following standard WD component is used to build ALV in Web Dynpro?

A - SALV_WD_TABLE

B - AVL_TABLE

C - SALV_WD_TABLE_USAGE

D - None of the above

Answer : A

Q 11 - Which of the following represents a right sequence of event trigger in Web Dynpro?

Component Controller

View

Windows

A - 1,2 3

B - 3,2,1

C - 3,1,2

D - 1,3,2

Answer : D

Q 12 - Which of the following is not a valid Web Dynpro UI element?

A - Page Header

B - Message Area

C - Transparent View

D - Button

Answer : C

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 B
2 A
3 B
4 A
5 C
6 A
7 C
8 B
9 C
10 A
11 D
12 C
sap_web_dynpro_questions_answers.htm
Advertisements