SAP SRM Mock Test


Advertisements

This section presents you various set of Mock Tests related to SAP SRM. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP SRM Mock Test IV

Q 2 - In SAP SRM, Org structure is used to define attributes – company code, cost centers and other attributes to define shopping experience of customer?

A - True

B - False

Answer : A

Q 3 - Which of the following is not an example of Supplier Evaluation area?

A - Marketing

B - Production

C - Finance

D - Cost Center

Answer : D

Explanation

You can also define evaluation area, how survey can be classified and part of the organization is evaluated.

Example Evaluation areas could be Marketing, Production and Finance.

Q 4 - To check the status of shopping cart in SRM, which of the following options can be used?

A - Universal Worklist

B - ITS URL

C - Shopping Cart monitor

D - Personal Object worklist POWL

Answer : D

Q 5 - To perform Supplier Self Service SUS, which of the following additional component is required for supplier collaboration?

A - SAP Process Integration PI

B - SAP BW

C - OLTP system

D - Internet Transaction Server ITS

Answer : A

Q 7 - Consider a case when a customer uses only SAP FICO in backend, which of the following scenario is suitable for this condition?

A - Standalone

B - Classic

C - Extended Classic

D - Decoupled

Answer : A

Q 8 - Consider a scenario where customer wants to change the Purchase Orders in ERP system when they are generated from SRM shopping cart?

A - Standalone

B - Classic

C - Extended Classic

D - Decoupled

Answer : B

Q 10 - To perform audit and logging information in SAP SRM and to check change documents, which of the following Transaction is used?

A - SU01

B - SU02

C - SU03

D - SU04

Answer : A

Explanation

You can also perform audit and logging information in SAP SRM. The user information system can be used to check the details about user, roles, profiles and authorizations.

To check change documents for users, use T-code: SU01

Q 11 - The customer requires an additional approval step with the responsible cost center as the approver, which of the following should be used?

A - Standard approval Work flows

B - BAdI implementation

C - Org Strucutre based work flows

D - All of the above

Answer : B

Q 12 - Which of the following shopping cart type is suitable for customers has no experience and limited authorization?

A - Simple Shopping Cart Form

B - Professional Shopping Cart Form

C - Both of the above

Answer : A

Explanation

You can use a simplified shopping cart form with less number of fields. This is suitable for users who has no experience and limited authorization.

It only depends on the catalogs and no other options are there for purchasing.

Q 13 - To use integration of procurement management process in ERP with SRM, which of the following business function is used?

A - LOG_MM_P2PSE_1

B - LOG_MM_P2PSE_2

C - LOG_MM_P2PSE_3

D - All of the above

Answer : B

Explanation

When you use this business function for integration of procurement management process in ERP with SRM, following business functions re by default activated −

Procure to Pay LOG_MM_CI_2

Operations enterprise services 2 LOG_ESOA_OPS_2

Technical Name of Business Function − LOG_MM_P2PSE_2

Type of Business Function − Enterprise Business Function

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 C
2 A
3 D
4 D
5 A
6 D
7 A
8 B
9 B
10 A
11 B
12 A
13 B
sap_srm_questions_answers.htm
Advertisements