SAP Fiori Mock Test


Advertisements

This section presents you various set of Mock Tests related to SAP Fiori Framework. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP Fiori Mock Test II

Q 1 - To communicate between SAP HANA Extended Application and Web dispatcher, which of the following protocol is used?

A - RFC

B - TCP/IP

C - SAML

D - HTTPS

Answer : D

Q 2 - Which content layers of SAP Fiori architecture, transactional apps are part of?

A - Search Models

B - UI & SAP Business suite

C - SAP Hana

D - None of the above

Answer : B

Q 3 - In SAP NetWeaver Gateway hub deployment, Gateway service development takes place in which of the following system?

A - IW_HDB (Hana)

B - IW_PGW (Process Gateway)

C - IW_GIL (GENIL)

D - IW_BEP add-on

Answer : D

Explanation

Gateway service development takes place in which ever system contains the IW_BEP add-on.

Q 4 - OData messages are transferred in the format of XML or JSON. Which of the following message format type provide data reduction up to 40%?

A - JSON

B - XML

C - HTML

D - A and B

E - All of the above

Answer : A

Q 5 - While creating OData service, which of the following is used to define data structures are used by business process and relationships between different data structures?

A - HTTP Get Method

B - Entity Data Model

C - OData

D - Service Document

Answer : B

Explanation

An Entity Data Model (EDM) is starting point when designing an OData service. EDM defines data structures are used by business process and relationships between different data structures. An EDM is constructed from an Entity type which defines one part of business object

Q 6 - In SAP Fiori Back End system, work flow scenario runs in which of the following?

A - SAP NetWeaver Gateway

B - Process Gateway

C - SAP Business Suite

D - SAP Hana System

Answer : C

Q 7 - To check the total of Work Items which have been set as complete or done and not incomplete, which of the following transaction is used?

A - SWI2_ADM1

B - SWI2_DURA

C - SWI2_ diag

D - SWI2_FREQ

Answer : B

Q 8 - In SAP Fiori Work flow, it can be used on which of the following device type?

A - Tablet

B - Mobile

C - Desktop

D - B & C

E - All of the above

Answer : E

Q 9 - To create Business Add-In (BAdI), which of the below transaction is used?

A - SE 19

B - SE 80

C - SE 18

D - SE 38

Answer : C

Q 10 - While implementing Business Add-In, Which is the filter option in BAdI implementation?

A - Workflow template Id & Step number

B - Task Id

C - Customer task Id

D - None of the above

Answer : A

Explanation

Workflow template Id and step number are filter option in BAdI implementation.

Answer : D

Q 12 - In SAP Fiori Data flow, where do UI objects and Launchpad data stored?

A - SAP Web Dispatcher

B - Front End Server

C - Back End Server

D - SAP Hana

Answer : B

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 D
2 B
3 D
4 A
5 B
6 C
7 B
8 E
9 C
10 A
11 D
12 B
sap_fiori_questions_answers.htm
Advertisements