SAP CRM Mock Test


Advertisements

This section presents you various set of Mock Tests related to SAP CRM. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP CRM Mock Test III

Q 1 - Which of the following Transactions can be used for creating Utilities for dictionary tables?

A - SE14

B - SE15

C - SE16

D - SE17

Answer : A

Q 2 - Which of the following document is used to ensure that a specific quantity of product will be delivered at specific time period and at specific price?

A - Lead

B - Opportunity

C - Sales Quotation

D - Activity management

Answer : C

Q 4 - When a Quotation has been sent, which of the following can be used to take the first feedback from the customer?

A - Lead

B - RFx

C - Activity

D - Opportunity

Answer : C

Explanation

You can monitor the status of quotation by creating an activity. You can enter an activity for a specific time period (Performed in SAP CRM).

Q 5 - In Customer Relationship Management, which of the following allows customer to release the products or services at previously agreed conditions?

A - Sales Order

B - Quotation Order

C - Outline Agreement

D - Service Agreement

Answer : C

Explanation

An outline agreement is defined as an agreement that allows customer to release the products or services at previously agreed conditions. You can define conditions like price, terms of delivery, etc. and these conditions are true for all sales orders that customer creates with reference to sales agreement. These outline agreements are used for customer retention.

Q 6 - Which of the following field in an Outline agreement is used to define contract start date and end date and duration of contract?

A - Releasable Product Details

B - Date rules

C - Completion rules

D - Price Agreements

Answer : B

Explanation

Date rules

You can enter contract start date and end date and duration of contract. Dates can be entered manually or you can create date rules for determining start and end date of contract.

Q 7 - In SAP CRM, Availability check can be performed in SAP APO, SAP ECC or in external non-SAP system?

A - True

B - False

Answer : A

Q 8 - Which of the following document contains information about special discounts that are paid to a customer occasionally?

A - Request for Quotation

B - Sales Order

C - Outline Agreement

D - Rebate Agreement

Answer : D

Q 10 - In SAP CRM Marketing, you can assign you can assign marketing plans to each other and can also assign marketing plans to a campaign?

A - True

B - False

Answer : B

Explanation

You can assign marketing plans to each other and campaigns can be assigned to each market plan element but you can’t assign marketing plans to a campaign.

Q 11 - Which of the following can be used to improve the visibility of all marketing and promotional activities and increase coordination between teams for market campaigns?

A - Marketing Calendar

B - Marketing Plan

C - Marketing Elements

D - None of these

Answer : A

Explanation

A Marketing calendar is known as integrated tool to manage information about marketing activities within a defined time period. You can create new activities, change or display existing activities directly from the calendar.

A Marketing calendar is suitable for all type of marketing roles if you are a marketing professional involved in product campaign or a trade fair promotion manager, you can use market calendar to improve the visibility of all marketing and promotional activities and increase coordination between teams for market campaigns.

Q 12 - In CRM for mobile, you can download application for which of the following using Apple Store?

A - SAP CRM Sales

B - SAP CRM Sales on demand

C - SAP Cloud for Customer

D - All of the above

Answer : A

Q 13 - Which of the following are the key functions that can be performed using SAP CRM?

A - Sales

B - Finance

C - ERP

D - Controlling

Answer : A

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 A
2 C
3 B
4 C
5 C
6 B
7 A
8 D
9 D
10 B
11 A
12 A
13 A
sap_crm_questions_answers.htm
Advertisements