SAP CRM Mock Test


Advertisements

This section presents you various set of Mock Tests related to SAP CRM. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP CRM Mock Test II

Q 1 - In SAP CRM, Marketing Calendar interface which of the following option is not available?

A - Marketing Analysis

B - Worklist

C - Accounts and Products

D - None of these

Answer : C

Q 2 - In SAP CRM Web UI Configuration tool, which of the option allows you to view pop ups that are used to configure a page?

A - Configure Page

B - Configurable Area

C - Personalization

D - All of the above

Answer : B

Explanation

Configurable Area

This option is used to highlight the area on the page which is configurable

Configure Page

This option allows you to view pop ups that are used to configure a page.

Personalization

Personalization is performed by end users and Configuration is done by administrators, project teams. It is used to change the layout of the tool for individual users and not for a group of users. To perform Personalization, a personalization dialog is used with which a user can adapt the UI of the application.

Q 3 - In Web UI Configuration tool, you can use reset to Default option to set the property value back to the default value of the application?

A - True

B - False

Answer : B

Q 4 - Which of the following sales channels that can be managed by SAP CRM Sales?

A - Direct Sales

B - Tele Sales

C - Channel Sales

D - E-Selling

E - All of these

Answer : E

Q 6 - You have to use Planning function that is integrated in account management functions and can be integrated with SAP ECC and BI and reduces the effort to maintain data and increase data accuracy?

A - True

B - False

Answer : A

Q 7 - Which of the following feature in CRM includes email or a telephone call or a customer visit or a follow up call, request to set the status to complete etc.?

A - Account Planning

B - CRM Sales

C - Activity Management

D - None of these

Answer : C

Answer : E

Explanation

Employee can create activities like appointments or interaction details to document all their interactions with the customer.

They can create tasks that helps to manage their workload.

They can access the fact sheet for valuable information about accounts.

They can monitor activities using the worklist and search facilities.

They can create activities from campaign response recording in CRM Marketing.

They can view appointments and activities in the calendar.

Q 9 - Which of the following application can be used to check the campaign a specific target group is using in CRM?

A - Customer Account Information

B - Marketing Contact Summary

C - Segment Builder

D - All of the above

Answer : B

Q 10 - Which of the following Transaction can be used to create standard activity journal?

A - CRM_ACT_STD_JRNL

B - CRM_STD_ACT_JRNL

C - CRM_JRNL

D - CRM_ACT_JRNL

Answer : A

Q 11 - An Opportunity is defined as sales prospect, requested service or product, sales volume and a sales probability and is also known as Lead in CRM?

A - True

B - False

Answer : B

Explanation

A Lead is different from an opportunity in a manner that it is predecessor of an opportunity.

Q 12 - Which of the following is not used to define the source of opportunities in sales cycle?

A - Trade Fair

B - Bid Invitation

C - Calling or an email

D - Request for Quotation

Answer : D

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 C
2 B
3 B
4 E
5 D
6 A
7 C
8 E
9 B
10 A
11 B
12 D
sap_crm_questions_answers.htm
Advertisements