SAP CCA Mock Test


Advertisements

This section presents you various set of Mock Tests related to SAP CCA. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP CCA Mock Test IV

Q 1 - Which of the following transaction code is used for Product Costing?

A - KAH1

B - KP01

C - KP11

D - KH1

Answer : B

Q 2 - Which of the following Profitability Analysis are supported?

A - Costing Based

B - Account based

C - Activity Based

D - A & B

E - A,B & C

Answer : D

Q 3 - Which of the following provide you with a profitability report that is permanently reconciled with financial accounting?

A - Costing-based Profitability Analysis

B - Account-based Profitability Analysis

C - Activity-based Profitability Analysis

D - None of these

Answer : B

Q 4 - What is Transaction Code for post incoming payment?

A - F11

B - F27

C - F55

D - F28

Answer : D

Q 5 - Which of the following report are used to provide an overview of the process prices for each business process?

A - Price Reports

B - Line Item Report

C - Cost Element Report

D - All of the above

Answer : A

Explanation

Q 6 - To execute the reports you have to navigate to Information Systems → Accounting → Controlling → Reports for Cost Center Accounting?

A - True

B - False

Answer : A

Answer : C

Q 8 - Using Cost Center accounting, you can differentiate between responsibilities areas like?

A - Cost Center

B - Profit Centers

C - Investment Centers

D - All of the above

Answer : D

Q 9 - Which of the following is a smallest unit of responsibility in an organization?

A - Cost Center

B - Cost Center Element

C - Activity Area

D - Profit Center

E - Work Order

Answer : A

Explanation

Cost Center represents a smallest unit of responsibility in an organization and contains master data objects: Cost center, activity types and Static key figures.

Q 10 - When you create the activity types, prices of these can be entered?

A - Manually

B - Calculated in system as per the cost allocated

C - Both of these

Answer : C

Q 11 - Transaction data normally remains same in system and is stored in line item tables?

A - True

B - False

Answer : B

Explanation

Transaction data keeps on changing in system and is stored in line item tables.

Answer : A

Answer : D

Explanation

Key figures can be defined as fixed values and total values. All the key figures that you define as fixed values they are available for positing in full fiscal year.

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 B
2 D
3 B
4 D
5 A
6 A
7 C
8 D
9 A
10 C
11 B
12 A
13 D
sap_cca_questions_answers.htm
Advertisements