SAP BW Mock Test


Advertisements

This section presents you various set of Mock Tests related to SAP BW. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP BW Mock Test III

Q 1 - In SAP BW, which of the following transaction can be used to display tables in Star schema?

A - DISPLAYSCHEMA

B - VIEWSCHEMA

C - LISTSCHEMA

D - All of the above

Answer : C

Q 2 - Which of the following source system you can connect to SAP BW?

A - Printers

B - Video Conferencing based on VOIP

C - Fax machines

D - Source systems based on XML

Answer : D

Q 3 - In SAP BW, to create new InfoObjects to store data, which of the following tab is used in Administration workbench?

A - Administration

B - Data Source

C - Modeling

D - Translation

Answer : C

Explanation

In RSA1, you use Modeling tab to create new objects to store BI data.

Q 4 - Which of the following is a type of UD connect in SAP BW?

A - HTML5

B - XMLA

C - Angular.js

D - None of these

Answer : B

Q 5 - In SAP BW system, we perform ETL process to load the data to Persistent Storage area. Which of the following is true?

A - Transformation are used for data load

B - DTP is used for data load to PSA

C - DB connect is used to load the data to PSA

D - InfoPackage are used for data load to PSA

Answer : D

Explanation

To perform data load to persistence storage area, InfoPackage are used.

Q 6 - An attribute of an InfoObject which is displayed with InfoObject and can't be used on its own is known as?

A - Navigation Attribute

B - Display Attribute

C - Detailed Attribute

D - Key Attribute

Answer : B

Explanation

A display attribute is an attribute of an InfoObject that can be displayed together with InfoObject and cannot be used on its own.

Answer : C

Explanation

A query against a MultiProvider is divided into subqueries so more overhead of split queries and manage them.

Q 8 - A Virtual Provider can be created to read the data from an external SAP system or from an external non SAP system?

A - True

B - False

Answer : A

Explanation

You can perform reporting on external SAP or non SAP data source using Virtual provider without storing data physically.

Q 9 - In Process Chain Maintenance, which of the following collector is used to send atleast one predecessor process to an event?

A - AND

B - OR

C - EXOR

D - None of the above

Answer : B

Q 10 - Which of the following is not a view type while managing process chains in BW system?

A - Planning View

B - Checking View

C - Log View

D - Status View

Answer : D

Explanation

There are three main views in icon bar while managing process chains −

  • Planning View
  • Checking View
  • Log View

Q 11 - In a Log view under process change management, a yellow mark shows that a process chain

A - Not Yet Run

B - Completed with no errors

C - Running

D - Failed

Answer : C

Explanation

  • Grey: Not Yet Run
  • Green: Completed with no errors
  • Yellow: Running
  • Red: Failed

Q 12 - Which of the following defines the use of InfoSet?

A - When a Join is required

B - When a Union is required

C - Both

D - None of the above

Answer : A

Q 13 - Which of the following transfer method doesn't support hierarchy upload?

A - IDoc

B - PSA

C - Full Load

D - All of the above

Answer : B

Explanation

In Persistent Staging area data transfer, there is restricted use of hierarchy upload.

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 C
2 D
3 C
4 B
5 D
6 B
7 C
8 A
9 B
10 D
11 C
12 A
13 B
sap_bw_questions_answers.htm
Advertisements