SAP PM Mock Test


Advertisements

This section presents you various set of Mock Tests related to SAP PM. You can download these sample mock tests at your local machine and solve offline at your convenience. Every mock test is supplied with a mock test key to let you verify the final score and grade yourself.

Questions and Answers

SAP PM Mock Test III

Q 1 - In SAP PM, a new notification can be created with reference from?

A - Order

B - Technical object

C - Functional Location

D - All of these

E - a & b

Answer : D

Q 2 - Which of the following feature helps field service technicians to access all the work related information on their mobile devices?

A - Mobile Applications for EAM

B - Work Clearance Management

C - Cross Application Timesheet

D - Maintenance Event Builder

Answer : A

Q 3 - In Plant Maintenance, after refurbishment is done and material is returned, which of the following is correct?

A - Stock value of the repairable material in the warehouse is changed

B - Charges to the cost center changes

C - A credit memo is applied to the order

D - A & B

E - All of the above

Answer : E

Q 4 - To better manage and monitor Plant Maintenance process in Financial Management, you can integrate Plant Maintenance (PM) and Funds Management (FM)?

A - True

B - False

Answer : A

Q 5 - In Refurbishment process, to move the material to Warehouse which of the following movement type is created?

A - Movement type 101

B - Movement type 102

C - Movement type 103

D - Movement type 104

Answer : A

Q 6 - Arrange the below steps in correct sequence as part of Refurbishment process?

  • Uninstall the damaged Equipment from the Maintenance Plant.

  • Movement type 101, to move the material to Warehouse.

  • Creation of Refurbishment order to collect cost for the refurbishment activity.

  • When Refurbishment process is executed, state of material is changed from damaged to Refurbished.

  • Reinstallation of equipment in the Maintenance plant.

A - 1,2,4,3,5

B - 1,3,2,4,5

C - 1,4,3,2,5

D - 1,2,3,4,5

Answer : D

Q 7 - Which of the following location is used to define maintenance task lists and material planning is carried out?

A - Maintenance Plant

B - Maintenance Planning Plant

C - Warehouse

D -All of the above

Answer : B

Q 9 - Which of the following module is integrated with Plant Maintenance to perform Order settlement to a project or WBS element?

A - Controlling

B - Project System

C - Material Management

D - Production Planning

Answer : B

Q 10 - In SAP Plant Maintenance, Maintenance strategies are mandatory to define maintenance plans?

A - True

B - False

Answer : B

Explanation

Maintenance strategies are optional in Maintenance plans like multiple counter plan.

Q 11 - Which of the following T-code is used to create a Refurbishment order in Plant Maintenance?

A - IW34

B - IW36

C - IW81

D - IW21

Answer : C

Q 12 - Which of the following T-code is used to create a Warranty object?

A - IE01

B - IL01

C - IQ01

D - IB51

Answer : A

Q 13 - Which of the following shows an invalid warranty and negative checks are shown for Warranty claim results?

A - 00

B - 03

C - 01

D - 02

Answer : B

Explanation

  • 00 shows a valid warranty and positive check result are shown.
  • 03 shows an invalid warranty and negative check result are shown.
  • 01 shows no warranty check possible since required measuring point is missing in the warranty claim.
  • 02 shows no warranty check possible since required measurement document is missing in the system.

Answer Sheet

Question Number Answer Key
1 D
2 A
3 E
4 A
5 A
6 D
7 B
8 C
9 B
10 B
11 C
12 A
13 B
sap_pm_questions_answers.htm
Advertisements